• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
Napište svůj komentář k receptu

Gurdakapúra kabáb

autor: Katka Kavanová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurdakapúra kabáb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g jehněčí maso Ledvinky
    • voda
    • ocet
    • 70
      g máslo
    • 40
      g tuk
  • Pistáciové máslo
    • 100
      g pistácie
    • 70
      g máslo
    • 1
      lžička pažitka Jemně sekaná
    • sůl Klasická + Kořeněná

Postup přípravy receptu

1
**Pistáciové máslo: **
2
Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na chladném místě.
3
**Ledvinky:**
4
Ledvinky očistíme a zbavíme je blan. Necháme je namočit na 4-5 hodin do lehce okyselené vody octem. (1 polévková lžíce octa na 1 litr octa). Po namočení je omyjeme, usušíme a každou ledvinku potřeme osoleným máslem. (Já máslo nechávám změknout, utřu se solí a poté potírám). Poté potřeme kovovou jehlu olejem, nabodneme ledvinky a grilujeme. Během grilování podlíváme tukem. Až jsou ledvinky hnědé, posypeme je okořeněnou solí. Když je vytvořená kůrka, sundáme ze špejle, ozdobíme pistáciovým máslem a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lulja kabab

Lulja kabab

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jeremy | 16. 7. 2013 03:32

    I'll try to put this to good use imimleatedy. http://ysdngq.com [url=http://jkhnsu.com]jkhnsu[/url] [link=http://eybtfnfivz.com]eybtfnfivz[/link]

  • Paige | 15. 7. 2013 22:19

    Super jazzed about getting that <a href="http://opkevclhpt.com">knowwho-.</a>

  • Rizal | 14. 7. 2013 13:33

    You're the one with the brains here. I'm wanhticg for your posts.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Jehněčí Grilování & BBQ
Maso Grilování Jehněčí Oběd Večeře Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jehněčí maso Máslo Ocet Pažitka Pistácie Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Medovník V.

Medovník V.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Perník s kokosem

Perník s kokosem

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Kuřecí směs se zeleninou

Kuřecí směs se zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

66
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
42
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
40
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact