• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
Napište svůj komentář k receptu

Gulášová polévka z předního hovězího masa

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 105
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gulášová polévka z předního hovězího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • 300
      g brambory
    • 1,50
      l zeleninový vývar nebo kostku bojonu

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hajnikovi | 21. 4. 2017 17:52

    Mnamozo famozo delikateso gabloso <3 <3 <3 <3 <:-) <3

  • MartikK
    MartikK | 28. 2. 2016 19:46

    Jednoduchá a výborná.

  • Jan Tůma | 19. 2. 2016 10:45

    Vynikající.Použil jsem hovězí krk.

  • Lada | 29. 11. 2015 13:47

    Výborná polévka. Děkuji

  • Jana | 24. 11. 2015 09:30

    Je vynikající,děkuji.

  • Radek Polák | 4. 6. 2015 19:27

    Lípto ani nejde, je to senzace a boule za ušima mámevšichni. Dík za skvělý recept.

  • lidatr | 27. 3. 2015 08:55

    Vařím ji roky, je VÝBORNÁ. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Velký vezír | 10. 11. 2014 12:16

    Díky za tenhle recept, dělám pravidelně. Lepší než guláš :-)

  • Vokřálová | 11. 7. 2014 21:53

    Toto je nejlepší gulášová polévka a chlapy k ní sblafnou bochník chleba ani nemrknou. Jenom musí být pořádně ostrá, takže feferónka a pálivá paprika místo sladké nesmí chybět.

  • recepty73
    recepty73 | 3. 2. 2014 18:06

    ...podle toho, koho chcete nasytit ...pro čtyři jedlíky akorát, pro šest bude stačit taky a dejte jim k ní chleba

  • Standa | 1. 2. 2014 08:31

    Mám dotaz.kolik porcí polévky vaříte podle tohoto receptu?Děkuji za odpoěd

  • kenad | 27. 1. 2014 18:30

    Mňam,mňam,super dobrůtka 8-)

  • pajinsan | 14. 12. 2013 23:00

    Výborná polévka...napoprvé jsem dělal hned 10 litrů :)

  • Jana | 24. 11. 2013 20:45

    Od té doby, co jsem narazila na tento recept, už jiný na gulášovou polévku nehledám :) Jen místo jíšky používám na zahuštění najemno nastrouhané brambory - přidávám spolu s pepřem, kmínem a bramborami na kostičky.

  • Iva Černá | 15. 8. 2013 14:17

    Manželovi chutná že všech polévek nejvíc a nevyžaduje ani druhý chod. Vystačí si s čtvrtkou chleba a cibulí .

  • lujdicka | 25. 2. 2013 11:42

    Tak tahle polévka je vynikající, naprosto úžasná :-) Přidala jsem do ní ještě na kostičky nakrájenou pikantní klobásku a nemělo to chybu :-)

  • Boris | 12. 1. 2013 12:41

    Uvařil jsem ji a musím konstatovat, že byla výborná. Masíčko jsem pomalu dusil až 1,5 hodiny, ale stálo to za to.

  • Martina | 1. 12. 2012 23:54

    Načo chleba? Jebať treba :-D

  • Iveta Mrákotová | 29. 8. 2012 19:29

    Vařila jsem jí v papiňáku a povedla se mi tak, že jsem málem ani neochutnala, když se na ní chlapy vrhli. Děkuji

  • Cibulková M | 18. 4. 2012 19:17

    Polévka je výborná a dokonce chutnala i našemu prckovi, musela jsem mu jen maso nathat na menší kousky a jak si dával.

  • Švehla | 12. 12. 2011 13:36

    Dobrá 8-) ,silná jak noha od stolu.

  • Michaela Chadimová | 4. 10. 2011 13:33

    Povedla se a byla výborná, koření jsem vyměnila za gulášové koření, je tam to samé ;-)

  • Jana | 16. 8. 2011 13:59

    Dovařeno, snědeno a chutnala nám hodně. Bez chuti určitě nebyla a ani nemohla, když v polévce bylo dobré koření a česnek ;-) :-) .

  • jenda valko | 15. 8. 2011 17:51

    Nezlobte se na mně,ale máte to nějaké bez chuti, dejte tam vyškvař slaninku

  • Věra Slabá | 15. 8. 2011 11:49

    Výborná polévka! Já s masem dávám dusit i mrkev s celerem a tak nepotřebuji zeleninový vývar. Zeleninu pak vyndám, část nechám v polévce a zbytek slupnu. Doporučuji zkusit, je moc dobrá.

  • Jarda | 30. 7. 2011 10:24

    Bomba!!!sem začátečník a troufl sem si na něco lepšího než na pytlikačku 8-) !

  • Landová | 15. 6. 2011 11:02

    stará dobrá gulášovka :-*

  • Zdena | 2. 5. 2011 14:08

    Posílám velkou pochvalu, byla vynikající O:-) :-)) !

  • Maty | 2. 3. 2011 06:52

    Vyborna!Staci chleba a sem po obede.

  • Anonymous | 16. 2. 2011 21:55

    mnaaaam

  • petr | 14. 2. 2011 12:20

    :-P mnam mnam udelal jsem to pro anglicke kuchtiky tady v londine jeste se plizuji ;-)

  • h0mbr33 | 5. 2. 2011 12:33

    kde čteš na masle???? :-X

  • chicago | 17. 1. 2011 04:45

    Proc sadlo a potom na masle..???? :-\ :-\

  • Jana | 14. 1. 2011 19:42

    Dělám stejně a pro chlapy je to lahůdka!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Gulášová Hovězí
Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hovězí maso Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Grilované kuře

Grilované kuře

Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Tvarůžková pomazánka V

Tvarůžková pomazánka V

Základní těsto na pizzu

Základní těsto na pizzu

Treska v krustě

Treska v krustě

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Doporučujeme

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

41
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
29
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
28
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
AHA.cz Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Nejluxusnější večírek ve Varech: Kdo oblékl nejkrásnější šaty na UniCredit party?

Nejluxusnější večírek ve Varech: Kdo oblékl nejkrásnější šaty na UniCredit party?

Ženy.cz Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Blesk.cz Tereza Budková ohromila Korfu: Vražedné křivky!

Tereza Budková ohromila Korfu: Vražedné křivky!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact