• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
Napište svůj komentář k receptu

Gulášová polévka z předního hovězího masa

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 106
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gulášová polévka z předního hovězího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • 300
      g brambory
    • 1,50
      l zeleninový vývar nebo kostku bojonu

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hajnikovi | 21. 4. 2017 17:52

    Mnamozo famozo delikateso gabloso <3 <3 <3 <3 <:-) <3

  • MartikK
    MartikK | 28. 2. 2016 19:46

    Jednoduchá a výborná.

  • Jan Tůma | 19. 2. 2016 10:45

    Vynikající.Použil jsem hovězí krk.

  • Lada | 29. 11. 2015 13:47

    Výborná polévka. Děkuji

  • Jana | 24. 11. 2015 09:30

    Je vynikající,děkuji.

  • Radek Polák | 4. 6. 2015 19:27

    Lípto ani nejde, je to senzace a boule za ušima mámevšichni. Dík za skvělý recept.

  • lidatr | 27. 3. 2015 08:55

    Vařím ji roky, je VÝBORNÁ. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Velký vezír | 10. 11. 2014 12:16

    Díky za tenhle recept, dělám pravidelně. Lepší než guláš :-)

  • Vokřálová | 11. 7. 2014 21:53

    Toto je nejlepší gulášová polévka a chlapy k ní sblafnou bochník chleba ani nemrknou. Jenom musí být pořádně ostrá, takže feferónka a pálivá paprika místo sladké nesmí chybět.

  • recepty73
    recepty73 | 3. 2. 2014 18:06

    ...podle toho, koho chcete nasytit ...pro čtyři jedlíky akorát, pro šest bude stačit taky a dejte jim k ní chleba

  • Standa | 1. 2. 2014 08:31

    Mám dotaz.kolik porcí polévky vaříte podle tohoto receptu?Děkuji za odpoěd

  • kenad | 27. 1. 2014 18:30

    Mňam,mňam,super dobrůtka 8-)

  • pajinsan | 14. 12. 2013 23:00

    Výborná polévka...napoprvé jsem dělal hned 10 litrů :)

  • Jana | 24. 11. 2013 20:45

    Od té doby, co jsem narazila na tento recept, už jiný na gulášovou polévku nehledám :) Jen místo jíšky používám na zahuštění najemno nastrouhané brambory - přidávám spolu s pepřem, kmínem a bramborami na kostičky.

  • Iva Černá | 15. 8. 2013 14:17

    Manželovi chutná že všech polévek nejvíc a nevyžaduje ani druhý chod. Vystačí si s čtvrtkou chleba a cibulí .

  • lujdicka | 25. 2. 2013 11:42

    Tak tahle polévka je vynikající, naprosto úžasná :-) Přidala jsem do ní ještě na kostičky nakrájenou pikantní klobásku a nemělo to chybu :-)

  • Boris | 12. 1. 2013 12:41

    Uvařil jsem ji a musím konstatovat, že byla výborná. Masíčko jsem pomalu dusil až 1,5 hodiny, ale stálo to za to.

  • Martina | 1. 12. 2012 23:54

    Načo chleba? Jebať treba :-D

  • Iveta Mrákotová | 29. 8. 2012 19:29

    Vařila jsem jí v papiňáku a povedla se mi tak, že jsem málem ani neochutnala, když se na ní chlapy vrhli. Děkuji

  • Cibulková M | 18. 4. 2012 19:17

    Polévka je výborná a dokonce chutnala i našemu prckovi, musela jsem mu jen maso nathat na menší kousky a jak si dával.

  • Švehla | 12. 12. 2011 13:36

    Dobrá 8-) ,silná jak noha od stolu.

  • Michaela Chadimová | 4. 10. 2011 13:33

    Povedla se a byla výborná, koření jsem vyměnila za gulášové koření, je tam to samé ;-)

  • Jana | 16. 8. 2011 13:59

    Dovařeno, snědeno a chutnala nám hodně. Bez chuti určitě nebyla a ani nemohla, když v polévce bylo dobré koření a česnek ;-) :-) .

  • jenda valko | 15. 8. 2011 17:51

    Nezlobte se na mně,ale máte to nějaké bez chuti, dejte tam vyškvař slaninku

  • Věra Slabá | 15. 8. 2011 11:49

    Výborná polévka! Já s masem dávám dusit i mrkev s celerem a tak nepotřebuji zeleninový vývar. Zeleninu pak vyndám, část nechám v polévce a zbytek slupnu. Doporučuji zkusit, je moc dobrá.

  • Jarda | 30. 7. 2011 10:24

    Bomba!!!sem začátečník a troufl sem si na něco lepšího než na pytlikačku 8-) !

  • Landová | 15. 6. 2011 11:02

    stará dobrá gulášovka :-*

  • Zdena | 2. 5. 2011 14:08

    Posílám velkou pochvalu, byla vynikající O:-) :-)) !

  • Maty | 2. 3. 2011 06:52

    Vyborna!Staci chleba a sem po obede.

  • Anonymous | 16. 2. 2011 21:55

    mnaaaam

  • petr | 14. 2. 2011 12:20

    :-P mnam mnam udelal jsem to pro anglicke kuchtiky tady v londine jeste se plizuji ;-)

  • h0mbr33 | 5. 2. 2011 12:33

    kde čteš na masle???? :-X

  • chicago | 17. 1. 2011 04:45

    Proc sadlo a potom na masle..???? :-\ :-\

  • Jana | 14. 1. 2011 19:42

    Dělám stejně a pro chlapy je to lahůdka!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Gulášová Hovězí
Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hovězí maso Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Pikantní žebírka na grilu

Pikantní žebírka na grilu

Linecké košíčky s jahodami

Linecké košíčky s jahodami

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

39
Panenka s batátem a pestem
Panenka s batátem a…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Smažené nudle s krůtím masem
Smažené nudle s krůtím…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Těhotná Yenifer Cao po boji s bulimií: Jídlo si konečně nevyčítá

Těhotná Yenifer Cao po boji s bulimií: Jídlo si konečně nevyčítá

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact