• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
Napište svůj komentář k receptu

Gulášová polévka z předního hovězího masa

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 106
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gulášová polévka z předního hovězího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • 300
      g brambory
    • 1,50
      l zeleninový vývar nebo kostku bojonu

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hajnikovi | 21. 4. 2017 17:52

    Mnamozo famozo delikateso gabloso <3 <3 <3 <3 <:-) <3

  • MartikK
    MartikK | 28. 2. 2016 19:46

    Jednoduchá a výborná.

  • Jan Tůma | 19. 2. 2016 10:45

    Vynikající.Použil jsem hovězí krk.

  • Lada | 29. 11. 2015 13:47

    Výborná polévka. Děkuji

  • Jana | 24. 11. 2015 09:30

    Je vynikající,děkuji.

  • Radek Polák | 4. 6. 2015 19:27

    Lípto ani nejde, je to senzace a boule za ušima mámevšichni. Dík za skvělý recept.

  • lidatr | 27. 3. 2015 08:55

    Vařím ji roky, je VÝBORNÁ. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Velký vezír | 10. 11. 2014 12:16

    Díky za tenhle recept, dělám pravidelně. Lepší než guláš :-)

  • Vokřálová | 11. 7. 2014 21:53

    Toto je nejlepší gulášová polévka a chlapy k ní sblafnou bochník chleba ani nemrknou. Jenom musí být pořádně ostrá, takže feferónka a pálivá paprika místo sladké nesmí chybět.

  • recepty73
    recepty73 | 3. 2. 2014 18:06

    ...podle toho, koho chcete nasytit ...pro čtyři jedlíky akorát, pro šest bude stačit taky a dejte jim k ní chleba

  • Standa | 1. 2. 2014 08:31

    Mám dotaz.kolik porcí polévky vaříte podle tohoto receptu?Děkuji za odpoěd

  • kenad | 27. 1. 2014 18:30

    Mňam,mňam,super dobrůtka 8-)

  • pajinsan | 14. 12. 2013 23:00

    Výborná polévka...napoprvé jsem dělal hned 10 litrů :)

  • Jana | 24. 11. 2013 20:45

    Od té doby, co jsem narazila na tento recept, už jiný na gulášovou polévku nehledám :) Jen místo jíšky používám na zahuštění najemno nastrouhané brambory - přidávám spolu s pepřem, kmínem a bramborami na kostičky.

  • Iva Černá | 15. 8. 2013 14:17

    Manželovi chutná že všech polévek nejvíc a nevyžaduje ani druhý chod. Vystačí si s čtvrtkou chleba a cibulí .

  • lujdicka | 25. 2. 2013 11:42

    Tak tahle polévka je vynikající, naprosto úžasná :-) Přidala jsem do ní ještě na kostičky nakrájenou pikantní klobásku a nemělo to chybu :-)

  • Boris | 12. 1. 2013 12:41

    Uvařil jsem ji a musím konstatovat, že byla výborná. Masíčko jsem pomalu dusil až 1,5 hodiny, ale stálo to za to.

  • Martina | 1. 12. 2012 23:54

    Načo chleba? Jebať treba :-D

  • Iveta Mrákotová | 29. 8. 2012 19:29

    Vařila jsem jí v papiňáku a povedla se mi tak, že jsem málem ani neochutnala, když se na ní chlapy vrhli. Děkuji

  • Cibulková M | 18. 4. 2012 19:17

    Polévka je výborná a dokonce chutnala i našemu prckovi, musela jsem mu jen maso nathat na menší kousky a jak si dával.

  • Švehla | 12. 12. 2011 13:36

    Dobrá 8-) ,silná jak noha od stolu.

  • Michaela Chadimová | 4. 10. 2011 13:33

    Povedla se a byla výborná, koření jsem vyměnila za gulášové koření, je tam to samé ;-)

  • Jana | 16. 8. 2011 13:59

    Dovařeno, snědeno a chutnala nám hodně. Bez chuti určitě nebyla a ani nemohla, když v polévce bylo dobré koření a česnek ;-) :-) .

  • jenda valko | 15. 8. 2011 17:51

    Nezlobte se na mně,ale máte to nějaké bez chuti, dejte tam vyškvař slaninku

  • Věra Slabá | 15. 8. 2011 11:49

    Výborná polévka! Já s masem dávám dusit i mrkev s celerem a tak nepotřebuji zeleninový vývar. Zeleninu pak vyndám, část nechám v polévce a zbytek slupnu. Doporučuji zkusit, je moc dobrá.

  • Jarda | 30. 7. 2011 10:24

    Bomba!!!sem začátečník a troufl sem si na něco lepšího než na pytlikačku 8-) !

  • Landová | 15. 6. 2011 11:02

    stará dobrá gulášovka :-*

  • Zdena | 2. 5. 2011 14:08

    Posílám velkou pochvalu, byla vynikající O:-) :-)) !

  • Maty | 2. 3. 2011 06:52

    Vyborna!Staci chleba a sem po obede.

  • Anonymous | 16. 2. 2011 21:55

    mnaaaam

  • petr | 14. 2. 2011 12:20

    :-P mnam mnam udelal jsem to pro anglicke kuchtiky tady v londine jeste se plizuji ;-)

  • h0mbr33 | 5. 2. 2011 12:33

    kde čteš na masle???? :-X

  • chicago | 17. 1. 2011 04:45

    Proc sadlo a potom na masle..???? :-\ :-\

  • Jana | 14. 1. 2011 19:42

    Dělám stejně a pro chlapy je to lahůdka!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Gulášová Hovězí
Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hovězí maso Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Pikantule

Pikantule

Brambory s tvarohem

Brambory s tvarohem

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Borůvkové lívanečky

Borůvkové lívanečky

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

55
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
42
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
42
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Vaječný koňak bez vajec…
26
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…
24
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Smrt Věry Křesadlové (†81): Havlová odhalila jejich propojení!

Smrt Věry Křesadlové (†81): Havlová odhalila jejich propojení!

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact