Nechápu tu papriku... restovat 6 minut? Vždyť po 15 vteřinách začne hořknout, když se nezaleje.
Dnes jsem uvařila a všichni moc chválili. Výborná!! :-\ :-\
Dnes jsem uvařila a všichni moc chválili. Výborná!! :-\ :-\
Nádobí do kuchyně http://kuchyne.fida.cz
Děkuji za recept. Dělala jsem bez masoxu, manžel si velmi pochutnal a mě též velmi chutnala :) Jedním slovem Vynikající :)
Prostě tam nepatří,není žádný důvod ho tam dávat a nevím proč s tím lidi furt provokujou.Tyto komentáře jsou přínosné,protože pokud se někdo učí vařit tak je zhovadilost mu říkat,že do každého druhého jídla patří masox nebo vegeta.Potom recepty postrádají smysl.Dejte si masox do hrnku místo čaje a zalejte ho vodou,vždyť je to tak přirozené :-))
Trošku jsem ji poupravil,lehce,je výtečná!Zrovna jsem jí uvařil skoro 4 litry ;-)
nekde se do receptu uvadi masox podravka magi a vsechno mozne a tady jenom masox tak co furt resite? ho ta nedam a je to
A to je tak těžký ho tam nedat? Tyhlety komentáře jsou fakt přínosné. To snad každý ví, že jsou dochucovadla nic moc, hlavu má snad každý svojí.
Recept vypadá krásně a chystám se dnes vyzkoušet. Jen nechápu, proč kazit poctivou domácí polévku dochucovadlem typu masox???? Kdybych chtěla konzumovat glutaman, tak si rovnou tu gulášovku můžu koupit v pytlíku a nemusím se s tím pachtit doma. Vždyť jde tak chutně vařit i bez těchto bordelů....
je prostě na jedničku!!!!!! :-* <3 :-)) ;-) :-P :-) :-D :-[ <:-)
Super tak jdu to zkusit ;-)
Polévka byla výborná, příště jí musím uvařit víc, abychom ochutnali také odleželou. Určitě to bude jako s gulášem, ten je také druhý den lepší. :-)
Jdu na to :-) , určitě bude dobrá <:-) .
Před chvílí jsme jí dojedli a spokojenost byla vidět na všech tvářích. :-P :-P :-P :-P :-P
Fakt super polévka, vyzkoušejte a uvidíte!
Chutná to jako hovno od mamuta.ma to chut prafrukaliny bohuzel :'( Jak to tu muzete propagovat
místo mouky jsem dala víc brambor. Pár jsem jich potom rozmixovala a tím zahustila. Opravdu výborná! Děkuji za recept :-*
Výbornááááá
V receptu jsou 2 litry vody. Tzn. cca 6-7 porci.
kolik porci to tak muze byt kdyz vezmeme ze 300ml na jednu osobu?
Je to tzv.pohodový recept vše dohromady... ano může být i takto,ale česnek se dává až ke konci a nevaří se dlouho.... 8-)
Pani Lado, chtela jsem podekovat za skvely recept, jenom jsem pridala trochu uzene papriky a klobasku. Polevka byla rychla a naprosto bajecna. Jeste chci podekovat za krasne roky , kdy jsem na Recepty cz. chodila kazdy den s potesenim a nasla zde mnoho pratel. Je mi lito, ze to dopadlo takhle, ale jako mnoho jinych se chci take nechat odregistrovat a tuto kapitolu definitivne uzavrit. Moc si Vas vazim a dekuji za ty krasne roky na techto strankach. Preji hodne stesti ... :-* :-* :-*
Jojo, je ;-) Je fakt, že kdybych měla přístup ke mnou zadaným receptům, mohla bych si ty kraviny sama opravovat...
Tohle je super recept,který jsem už Xx vařil.Lado,není to náááhodou Tvůj recept.
2 lžíce rajčatového protlaku a opět prosím smazat špetku soli a pepře. Špetkou soli a pepře si tak leda ochutíte namazaný chleba.
Delala jsem uz nekolikrat a super.
Dddddoooooobbbbrrrááááá....
Pridala som ešte sóju - bôb, aj tak bol guláš vynikajúci.
Dávám do oblíbených.Moc dobrá polévka,ke které jsme přikusovali domácí chléb a nebylo třeba ani druhé,hlavní jídlo.Posílám velkou jedničku!
Je to rychlá dobrá večeře dávám jedničku, komentáře k česneku někdo dává více já dávám 3 stroužky, ale mám domací česnek, tak je tam opravdu cítit.
Vařím podobně, ale místo protlaku přihodím velké rajče, dávám víc brambor a koření a hlavně kvůli prckovi nepoužívám mouku. Takže když je polévka hotová, cca 3 pevné části odeberu, zbytek rozmixuju a tím se krásně zahustí i bez mouky.
také jsem vařila, ale nedržela jsem se přesně receptu: na oleji osmahla cibulku, přidala mleté maso - v mém případě směs hov+vepř. červenou papriku, sůl, pepř, celé stroužky česneku, ještě celou cibuli a nakrájené brambory, opekla, podlila, podusila doměkka, zahustila a dochutila..
Tak jsem jí dnes také vařila, ale jako velká bomba mi to nepříjde.Je dobrá. Ale výbornou by ji nenazvala.Sohlasím že to chce více česneku a kdo má rád husčí tak i brambor.Je světlá.Dala bych více č.papriky
Není špatná, ale na mě moc mastná, a je cítit hodně po protlaku.
Polévka je výborná, určitě je dobré dát více česneku, já jsem dala i o dost víc brambor.
Moc dobrá polévka :-) Dala jsem jen hovězí mleté.
Jeste jeden komentar testovaci 09:27
Test je prostě úžasná ;-) 09:26
Test 09:21
Polévka nám chutnala, jen na to mleté maso v polévce nejsme zvyklí :-)
Opravdu moc dobrá, jen jsem dala asi pět stroužků česneků, jsme více česnekoví :-). Ale výborná a rychlá!
Výborná...jen jsem přidala více česneku a brambor a příště uberu mleté maso...je opravdu hustá :-D Dávám za jedna .-)
Tak tato polévka nemá chybu. Já používám mleté maso mix a je výborná, vždy musím udělat z dvojité dávky. K "základu" cibule, brambor, masa, anglické dávám i nadrobno nakrájenou červenou papriku a je v polévce výborná! Dávám velkou 1*
Taky nám všem moc chutnala. Jen příště použiji mleté pouze hovězí, myslím, že to bude lepší - gulášovější :o))
Je to ta nejlepší gulášovka :).
Tomuhle rikam polifka! Dlouhó jsem se odhodlaval udelat gulasovku a podle tohohle receptu opravdu stoji za to. Jeste jsem do ni pred koncem prihodil par prouzku zelene papriky. Diky moc, Lado, za posusnani. dneska ji jdu delat zas :-)
Tomuhle rikam polifka! Dlouhó jsem se odhodlaval udelat gulasovku a podle tohohle receptu opravdu stoji za to. Jeste jsem do ni pred koncem prihodil par prouzku zelene papriky. Diky moc, Lado, za posusnani. dneska ji jdu delat zas :-)
vyborna, vyborna, vyborna. misto slaniny jsem dala salam s drobnymi zrnicky, ale polevka byla tak dobra, ze jsem ji delala dva dny po sobe
Taky jsme zkusili a chválíme. Rychlovka a mňamka.
takze tu polevku uz varim po druhe,a musim opravdu pochvalit je vyborna,s baquet.tez si chodim sem na recepty:-)moc pozdravu ze spañelska
Polévka byla výborná i přes to, že jsem nakonec zapomněla na celerovou nať a majoránku. Dala jsem ale více česneku.
Polévka byla výborná. Jen jsem nevěděla jestli použít maso hovězí nebo H+V tak jsem použila H+V a příště to zkusím z hovězího. Česneku jsem dala 5 stroužků a bylo to mňam :-)
Byla skvela i kdyz jsem zapomel na celerovou nat, naopak místo jednoho strouzku ceneku jsem dal 3. A kdyz nesetrite mletym, tak je poctivka, ze v ni lzice stoji:-)
Martino je lepší mít rozdrobené než tam mít hroudu mletého vcelku
Nebude tam to mleté maso rozbrobené?
je vyborna moc nam chutnala děkuji za recept
Vyborna polevka. Poradali jsme "barbique" pro muslimy (bez veproveho) a dost nam toho mleteho hoveziho masa zustalo a tak jsem tady v "Kucharce" hledala "co s nim". Vsem chutnalo a dcera si pochvalovala ze je to ta "prava ceska hospodska gulasovka" (nam se tady styska po ceskem jidle). Kecup nedavam, neb tady se to pridava do kazdeho jidla (a uz toho mame dost). Spek a Masox si vozim z domu (na Ruzyni se celnici vzdycky divi, kdyz vezu domu prazdny kufr, tak vysvetluji, ze je to na jidlo, co si povezu zpatky). Dik "Kucharce" za recepty a inspiraci. Prominte abecedu (anglickou) nejsem "computer maniac'.
Nikdy som neveril ze gulas z mleteho masa moze byt tak dobry,mozno nabuduce tam dan troska viac cesnaku.
Bez rajskeho protlaku bych tuto polevku videla chutnejsi, ale jinak muze byt moc dobra.