• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z trojího masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z trojího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g vepřové maso
    • sůl
    • 50
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 50
      g rostlinný olej
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 50
      g hladká mouka
    • vývar
    • 250
      g skopové maso nebo králičí

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme ho půl hodiny. Poté přidáme skopové nebo králičí maso a dusíme dále. Nakonec přidáme kostky vepřového masa. Během dušení guláš občas podlijem trochou horké vody.
2
Když je maso měkké, vydusíme šťávu, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem a paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anička | 21. 10. 2006 19:25

    Guláše, těch je na mnoho zpusobu. Přeci je taky velký rozdíl mezi Ceskou a Moravskkou zelnačkou a kapustnicí na Slovensku !!! Jistě, že v Madarsku vaří guláše jinak než u nás.

  • Mik | 18. 10. 2006 19:13

    Zkuste všichni někdy guláš naprosto bez pepře! Používám chili, nebo pálivou papriku, guláš tím získá zcela nový a rpo mnnás nedostižný chuťový rozměr. A kdo nemá rád "kostku" místo vývaru (já osobně nedávám ani vývar, ani tu kostku), a vývar je v nedohlednu, stačí trocha zeleninové Podravky.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 07:06

    Milý Milan, ja netvrdím, že Váš guláš nie je dobrý. Určite chutí. Guláš je jedlo pôvodom z Maďarska, Do Maďarska je od nás 30 km, a žije tu veľa Maďarov, preto viem od nich, že tej cibule tam musí byť veľa, tak ako píše Janka, a múkou sa nezahusťuje. Maďari radili zahustiť maximálne tak, že sa nechá rozvariť kúsok chlebíka , tak ako to robí Janka. Ale tá rozvarená cibuľa by ho mala zahustiť. Ešte raz, nič proti vášmu gulášu nemám, každý má iný spôsob a keď chutí, potom nie je chyba.

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:42

    Taky malý příspěvek. Jeden řezník mi povídal, že cibule by mělo být opticky jako masa. Pravda je , že cibule zahustí, ale já přidávám buď chleba nebo nechám maso vysmahnout na šťávu a pak přidám mouku, zarestuji a podliu vodou a nechám povařit. Ale cibule musí být opravdu dost ona se smažením smrskne na třetinu podle mých zkušeností. KOření se má dát víc, protože cibule je sladká.Toto je recept řezníka.Tak ať vaříme nejlepší guláše

  • Milan Višňovský | 15. 10. 2006 11:29

    MILÁ TEREZO, NEMOHU S TEBOU SOUHLASIT, ŽE GULÁŠ SE ZAHUSTÍ JEN CIBULÍ. DĚLÁM JEJ RÁD, DOSTI ČASTO A I CHUŤOVĚ JE DOBRÝ DLE POSOUZENÍ JINÝCH. VŽDY MUSÍ VÝT JEMNĚ ZAHUŠTĚN MOUKOU POKUD NECHCI MÍT POLÉVKU A TO DÁVÁM NA VÁHU KOLIK CIBULE TOLIK MASA. VÍCE BY JIŽ BYL GULÁŠ SLADKÝ Z CIBULE. POKUD SE JEDNÁ O GULÁŠ Z NAŠÍCH KRAJŮ JE PAPRIKA NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ PRODUKTU ZVANÉHO GULÁŠ A NELZE JÍM JEN NA KONCI DOCHUCOVAT. DÁVÁ SE NA JIŽ TÉMĚŘ ORESTOVANÉ MASO, CHVÍLI MÍCHÁ I S MASEM A ZALIJEME VODOU NEBO VÝVAREM ABY PAPRIKA NEZHOŘKLA. OSVĚDČILO SE MI PŘI RESTOVÁNÍ DÁT DO MASA JEŠTĚ LŽÍCI HOŘČICE, TROCHU KEČUPU A KOUSEK MÁSLA, ALE TO JE JEN PŘÍSPĚVEK KTERÝ JSEM JEDNOU PŘI EXPERIMENTOVÁNÍ PROVEDL, OSVĚDČIL SE MI A POUŽÍVÁM TYTO PŘÍSADY.

  • Tereza Jarčušková | 13. 10. 2006 07:24

    A guláš by sa nemal zahusťovať múkou, dobrý guláš zahustí cibuľa.

  • Eva H. | 11. 10. 2006 16:04

    Nechápu přidávání "kostky". Stačil by vývar z masa. Proc to umělé?

  • Ladislav Sedlák | 9. 10. 2006 16:11

    Pokud jde o název guláš je to v Česku vždy kvalitní po paprice chutnající výrobek. Toto mi více připomíná hovězí maso na pepři,, v každém případě,pokud je tam maso skopové měl by být základ paprikový,česnek a majoránka na dochucení,pokud zde nejde o dietu,pro nás chlapy trochu fádní,pro děti výtečné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Skopové maso Slanina Sůl Vepřové maso Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Tvarohový mřížkový koláč

Tvarohový mřížkový koláč

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Sejkory

Sejkory

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Knedlíčky ze strouhanky

Knedlíčky ze strouhanky

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Doporučujeme

30 minut
Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

295
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
180
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
91
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
48
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů
Těstoviny ala Lasagne…
48
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
AHA.cz Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 26. 9. 2025: Kdo dnes dokončí rozpracované úkoly a kdo pocítí chuť ke změně?

Denní horoskop na pátek 26. 9. 2025: Kdo dnes dokončí rozpracované úkoly a kdo pocítí chuť ke změně?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Pomeje si po svatbě zoufá: Podpis jako retard!

Pomeje si po svatbě zoufá: Podpis jako retard!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact