• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z trojího masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z trojího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g vepřové maso
    • sůl
    • 50
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 50
      g rostlinný olej
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 50
      g hladká mouka
    • vývar
    • 250
      g skopové maso nebo králičí

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme ho půl hodiny. Poté přidáme skopové nebo králičí maso a dusíme dále. Nakonec přidáme kostky vepřového masa. Během dušení guláš občas podlijem trochou horké vody.
2
Když je maso měkké, vydusíme šťávu, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem a paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anička | 21. 10. 2006 19:25

    Guláše, těch je na mnoho zpusobu. Přeci je taky velký rozdíl mezi Ceskou a Moravskkou zelnačkou a kapustnicí na Slovensku !!! Jistě, že v Madarsku vaří guláše jinak než u nás.

  • Mik | 18. 10. 2006 19:13

    Zkuste všichni někdy guláš naprosto bez pepře! Používám chili, nebo pálivou papriku, guláš tím získá zcela nový a rpo mnnás nedostižný chuťový rozměr. A kdo nemá rád "kostku" místo vývaru (já osobně nedávám ani vývar, ani tu kostku), a vývar je v nedohlednu, stačí trocha zeleninové Podravky.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 07:06

    Milý Milan, ja netvrdím, že Váš guláš nie je dobrý. Určite chutí. Guláš je jedlo pôvodom z Maďarska, Do Maďarska je od nás 30 km, a žije tu veľa Maďarov, preto viem od nich, že tej cibule tam musí byť veľa, tak ako píše Janka, a múkou sa nezahusťuje. Maďari radili zahustiť maximálne tak, že sa nechá rozvariť kúsok chlebíka , tak ako to robí Janka. Ale tá rozvarená cibuľa by ho mala zahustiť. Ešte raz, nič proti vášmu gulášu nemám, každý má iný spôsob a keď chutí, potom nie je chyba.

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:42

    Taky malý příspěvek. Jeden řezník mi povídal, že cibule by mělo být opticky jako masa. Pravda je , že cibule zahustí, ale já přidávám buď chleba nebo nechám maso vysmahnout na šťávu a pak přidám mouku, zarestuji a podliu vodou a nechám povařit. Ale cibule musí být opravdu dost ona se smažením smrskne na třetinu podle mých zkušeností. KOření se má dát víc, protože cibule je sladká.Toto je recept řezníka.Tak ať vaříme nejlepší guláše

  • Milan Višňovský | 15. 10. 2006 11:29

    MILÁ TEREZO, NEMOHU S TEBOU SOUHLASIT, ŽE GULÁŠ SE ZAHUSTÍ JEN CIBULÍ. DĚLÁM JEJ RÁD, DOSTI ČASTO A I CHUŤOVĚ JE DOBRÝ DLE POSOUZENÍ JINÝCH. VŽDY MUSÍ VÝT JEMNĚ ZAHUŠTĚN MOUKOU POKUD NECHCI MÍT POLÉVKU A TO DÁVÁM NA VÁHU KOLIK CIBULE TOLIK MASA. VÍCE BY JIŽ BYL GULÁŠ SLADKÝ Z CIBULE. POKUD SE JEDNÁ O GULÁŠ Z NAŠÍCH KRAJŮ JE PAPRIKA NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ PRODUKTU ZVANÉHO GULÁŠ A NELZE JÍM JEN NA KONCI DOCHUCOVAT. DÁVÁ SE NA JIŽ TÉMĚŘ ORESTOVANÉ MASO, CHVÍLI MÍCHÁ I S MASEM A ZALIJEME VODOU NEBO VÝVAREM ABY PAPRIKA NEZHOŘKLA. OSVĚDČILO SE MI PŘI RESTOVÁNÍ DÁT DO MASA JEŠTĚ LŽÍCI HOŘČICE, TROCHU KEČUPU A KOUSEK MÁSLA, ALE TO JE JEN PŘÍSPĚVEK KTERÝ JSEM JEDNOU PŘI EXPERIMENTOVÁNÍ PROVEDL, OSVĚDČIL SE MI A POUŽÍVÁM TYTO PŘÍSADY.

  • Tereza Jarčušková | 13. 10. 2006 07:24

    A guláš by sa nemal zahusťovať múkou, dobrý guláš zahustí cibuľa.

  • Eva H. | 11. 10. 2006 16:04

    Nechápu přidávání "kostky". Stačil by vývar z masa. Proc to umělé?

  • Ladislav Sedlák | 9. 10. 2006 16:11

    Pokud jde o název guláš je to v Česku vždy kvalitní po paprice chutnající výrobek. Toto mi více připomíná hovězí maso na pepři,, v každém případě,pokud je tam maso skopové měl by být základ paprikový,česnek a majoránka na dochucení,pokud zde nejde o dietu,pro nás chlapy trochu fádní,pro děti výtečné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Skopové maso Slanina Sůl Vepřové maso Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Medové řezy alá falešný medovník

Medové řezy alá falešný medovník

Buchta na doma

Buchta na doma

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

12
Husí játra jako předkrm
Husí játra jako předkrm
10
Dršťková polévka podle mojí babičky
Dršťková polévka podle…
10
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
9
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Vepřová roláda se…
9
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Šťastný Pierce Brosnan: Setkání se synem po 20 letech!

Šťastný Pierce Brosnan: Setkání se synem po 20 letech!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact