• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z trojího masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z trojího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g vepřové maso
    • sůl
    • 50
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 50
      g rostlinný olej
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 50
      g hladká mouka
    • vývar
    • 250
      g skopové maso nebo králičí

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme ho půl hodiny. Poté přidáme skopové nebo králičí maso a dusíme dále. Nakonec přidáme kostky vepřového masa. Během dušení guláš občas podlijem trochou horké vody.
2
Když je maso měkké, vydusíme šťávu, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem a paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anička | 21. 10. 2006 19:25

    Guláše, těch je na mnoho zpusobu. Přeci je taky velký rozdíl mezi Ceskou a Moravskkou zelnačkou a kapustnicí na Slovensku !!! Jistě, že v Madarsku vaří guláše jinak než u nás.

  • Mik | 18. 10. 2006 19:13

    Zkuste všichni někdy guláš naprosto bez pepře! Používám chili, nebo pálivou papriku, guláš tím získá zcela nový a rpo mnnás nedostižný chuťový rozměr. A kdo nemá rád "kostku" místo vývaru (já osobně nedávám ani vývar, ani tu kostku), a vývar je v nedohlednu, stačí trocha zeleninové Podravky.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 07:06

    Milý Milan, ja netvrdím, že Váš guláš nie je dobrý. Určite chutí. Guláš je jedlo pôvodom z Maďarska, Do Maďarska je od nás 30 km, a žije tu veľa Maďarov, preto viem od nich, že tej cibule tam musí byť veľa, tak ako píše Janka, a múkou sa nezahusťuje. Maďari radili zahustiť maximálne tak, že sa nechá rozvariť kúsok chlebíka , tak ako to robí Janka. Ale tá rozvarená cibuľa by ho mala zahustiť. Ešte raz, nič proti vášmu gulášu nemám, každý má iný spôsob a keď chutí, potom nie je chyba.

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:42

    Taky malý příspěvek. Jeden řezník mi povídal, že cibule by mělo být opticky jako masa. Pravda je , že cibule zahustí, ale já přidávám buď chleba nebo nechám maso vysmahnout na šťávu a pak přidám mouku, zarestuji a podliu vodou a nechám povařit. Ale cibule musí být opravdu dost ona se smažením smrskne na třetinu podle mých zkušeností. KOření se má dát víc, protože cibule je sladká.Toto je recept řezníka.Tak ať vaříme nejlepší guláše

  • Milan Višňovský | 15. 10. 2006 11:29

    MILÁ TEREZO, NEMOHU S TEBOU SOUHLASIT, ŽE GULÁŠ SE ZAHUSTÍ JEN CIBULÍ. DĚLÁM JEJ RÁD, DOSTI ČASTO A I CHUŤOVĚ JE DOBRÝ DLE POSOUZENÍ JINÝCH. VŽDY MUSÍ VÝT JEMNĚ ZAHUŠTĚN MOUKOU POKUD NECHCI MÍT POLÉVKU A TO DÁVÁM NA VÁHU KOLIK CIBULE TOLIK MASA. VÍCE BY JIŽ BYL GULÁŠ SLADKÝ Z CIBULE. POKUD SE JEDNÁ O GULÁŠ Z NAŠÍCH KRAJŮ JE PAPRIKA NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ PRODUKTU ZVANÉHO GULÁŠ A NELZE JÍM JEN NA KONCI DOCHUCOVAT. DÁVÁ SE NA JIŽ TÉMĚŘ ORESTOVANÉ MASO, CHVÍLI MÍCHÁ I S MASEM A ZALIJEME VODOU NEBO VÝVAREM ABY PAPRIKA NEZHOŘKLA. OSVĚDČILO SE MI PŘI RESTOVÁNÍ DÁT DO MASA JEŠTĚ LŽÍCI HOŘČICE, TROCHU KEČUPU A KOUSEK MÁSLA, ALE TO JE JEN PŘÍSPĚVEK KTERÝ JSEM JEDNOU PŘI EXPERIMENTOVÁNÍ PROVEDL, OSVĚDČIL SE MI A POUŽÍVÁM TYTO PŘÍSADY.

  • Tereza Jarčušková | 13. 10. 2006 07:24

    A guláš by sa nemal zahusťovať múkou, dobrý guláš zahustí cibuľa.

  • Eva H. | 11. 10. 2006 16:04

    Nechápu přidávání "kostky". Stačil by vývar z masa. Proc to umělé?

  • Ladislav Sedlák | 9. 10. 2006 16:11

    Pokud jde o název guláš je to v Česku vždy kvalitní po paprice chutnající výrobek. Toto mi více připomíná hovězí maso na pepři,, v každém případě,pokud je tam maso skopové měl by být základ paprikový,česnek a majoránka na dochucení,pokud zde nejde o dietu,pro nás chlapy trochu fádní,pro děti výtečné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Skopové maso Slanina Sůl Vepřové maso Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza

Pizza

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Jablíčka v županu II.

Jablíčka v županu II.

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

Doporučujeme

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Pizza Margherita

Pizza Margherita

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

30 minut
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.

Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

20 minut
Jahodový cheesecake do skleničky

Jahodový cheesecake do skleničky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

40 minut
Sněhová roláda

Sněhová roláda

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

1441
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
696
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
166
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
150
Bramboračka s medvědím česnekem
Bramboračka s medvědím…
62
Červená řepa se zelím
Červená řepa se zelím

Zajímavé články

Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho recept na bublaninu nebo tvarohové vafle
Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho…
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku, hlavní jídlo i salát
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku,…
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle zhubnout do plavek
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle…
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou chutnat i zapřisáhlým masožravcům
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou…
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů, proč si je dát právě teď, plus skvělé recepty
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů,…
AHA.cz Turistka Kate Hudsonová v Řecku: Létá nahoře bez!

Turistka Kate Hudsonová v Řecku: Létá nahoře bez!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy StarDance Tour plná hvězd, ikonických příběhů i změn: Kdo usedne v porotě a kdo mění partnera?

StarDance Tour plná hvězd, ikonických příběhů i změn: Kdo usedne v porotě a kdo mění partnera?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Ireně Obermannové se udělalo v divadle zle: Pomáhal personál!

Ireně Obermannové se udělalo v divadle zle: Pomáhal personál!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Psí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček?

Psí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček?

  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact