• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g srdce vepřové nebo hovězí
    • 2
      ks cibule
    • 50
      g uzený špek - drobně pokrájený
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžíce paprika - sladká (můžeme půl na půl s pálivou)
    • vepřový vývar nebo bujon
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      ks nové koření kuličky
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks slovenská paprika
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička rajský protlak
    • chilli pasta dle chuti( není nutná)
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky). Pak krátce zarestujeme protlak s česnekem a paprikou, zalijeme vývarem, přidáme nové koření a bobkový list a dáme vařit doměkka. Vaříme nejlépe v tlakovém hrnci, protože srdce se vaří delší dobu. Před koncem vaření přidáme pokrájenou papriku. Mouku si rozmícháme v malém množství vody a omáčku zahustíme, povaříme, dochutíme dle potřeby solí, pepřem, chilli.
2
Podáváme s chlebem, knedlíkem, těstovinami nebo rýží. Na talíři dozdobíme cibulí nebo česnekem pokrájeným na plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vašek | 26. 11. 2014 11:59

    Tak ze srdce nebo z jater?

  • vašek | 26. 11. 2014 11:55

    Je to guláš ze srdce, ale v ingrediencích se píše o játrech.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Hovězí Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Vnitřnosti
Maso Hovězí Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Nové koření Olej Paprika - sladká Pepř mletý Rajský protlak Slovenská paprika Srdce Sůl Uzený špek Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zemřela dcera (†83) Paula Newmana: Její smrt tajili čtvrt roku!

Zemřela dcera (†83) Paula Newmana: Její smrt tajili čtvrt roku!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hub
Guláš z hub
Guláš z krůtího masa
Guláš z krůtího masa
Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Guláš z hovězího (vepřového) srdce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact