• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí játra a žaludky
    • 500
      g cibule
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 5
      stroužek česnek třený
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř, majoránku, všeho přiměřeně přiměřeně. Dusit skoro nasucho cca 30 minut, pak přidat očištěná srdcata a dusit dál doměkka, pak naředit vývarem nebo vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana Jiroušková | 21. 1. 2010 11:35

    Na teto recept jsem narazila v náhodných receptech, je to levnější varianata guláše a musím říce že dobrá. V naší rodině se takto vaří už docela dlouho a osvědčil se, hlavně u dětí.

  • Jana Remková | 3. 7. 2008 08:41

    Cháááááá!!! Vy jste Oldřichu hrozný chlap!!Určitě jste pochopil,jak jsem to myslela,o nic nejde,jen mám z toho srandu.Ten Klaus určitě projde,nebo že by to bylo "ne že bych udávala,ale hlásit se to musí?" mějte se!

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:24

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:22

    Jano, jsem sice ješitný skoro jako Klaus, ale nejsem plagiátor. Pod POSTUP PŘÍPRAVY jsem dal dovětek: Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. PO vložení do RECEPTŮ se to tam neobjevilo. Dal jsem to tedy jako úvodní větu do komentáře, je to tam doposavad. Protože pan Dorazin nic nenamítá, doufám, že mě nebonzne OSA. A kdyby náhodou došly tantiemy, tak je s ním propijeme. P.S. Doufám, že ten Klaus projde bez komentářů.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:20

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Ladislav Dorazin | 2. 7. 2008 18:36

    Oldřichu,jsem moc rád,že jste to zkusil,ikdyž mne by taky nenapadlo,že by to někdo nedělal-nezkoušel již před námi.Ale přiznám se,ani já nevím,co je to OXO? Abych se třeba přiučil,toho není nikdy dost.Jo a pro rýpaly,jsem z Orlové,číslo nohy 44.Zdravím a všem krásný den přeji!!Jo a taky za jedna!!

  • Jana Remková | 2. 7. 2008 18:29

    Oldřichu,tak vy kopírujete Láďu Dorazina?Vy jeden!!! Ale myslím,že by měl radost!!Ještě jste zapoměl napsat,že je to jeho recept(více-méně),protože tohle snad ani recept nepotřebuje a já bych to malinko podlila,přece jen,ta paprika...Jo a díky!! Však víte.Jo!!! A dávám jedničku!!!Protože vím,že je to dobré!

  • Simča Sládková | 2. 7. 2008 16:22

    Oldřichu . co je to OXO - neznáím. Díky za info. Simča

  • Gábina H | 1. 7. 2008 15:13

    Ano, syrové

  • Sylva P. | 1. 7. 2008 13:36

    Takže žaludky a srdce použít syrové?

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 21:21

    Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. Stejným způsobem dělám klasiku z kližky. Dokončení šťávy je individuální, zda zvolíte zásmažku, záklechtku, protlak, kůrky, víno, atd. atd. Logicky to není jako z kližky, já přidal OXO a trochu sardelové pasty. Do guláše s tak velkým podílem cibule nedávat cukr, je to sladké až dost.

  • martina maškova | 30. 6. 2008 21:06

    A to se ten guláš ničím nezahustí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuřecí játra Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová štola

Tvarohová štola

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Marokánky IV.

Marokánky IV.

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Medovo-hořčičná marináda na kuře i…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
21
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
21
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…
20
Cuketové placky bez lepku
Cuketové placky bez lepku
19
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hub
Guláš z hub
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact