• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí játra a žaludky
    • 500
      g cibule
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 5
      stroužek česnek třený
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř, majoránku, všeho přiměřeně přiměřeně. Dusit skoro nasucho cca 30 minut, pak přidat očištěná srdcata a dusit dál doměkka, pak naředit vývarem nebo vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana Jiroušková | 21. 1. 2010 11:35

    Na teto recept jsem narazila v náhodných receptech, je to levnější varianata guláše a musím říce že dobrá. V naší rodině se takto vaří už docela dlouho a osvědčil se, hlavně u dětí.

  • Jana Remková | 3. 7. 2008 08:41

    Cháááááá!!! Vy jste Oldřichu hrozný chlap!!Určitě jste pochopil,jak jsem to myslela,o nic nejde,jen mám z toho srandu.Ten Klaus určitě projde,nebo že by to bylo "ne že bych udávala,ale hlásit se to musí?" mějte se!

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:24

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:22

    Jano, jsem sice ješitný skoro jako Klaus, ale nejsem plagiátor. Pod POSTUP PŘÍPRAVY jsem dal dovětek: Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. PO vložení do RECEPTŮ se to tam neobjevilo. Dal jsem to tedy jako úvodní větu do komentáře, je to tam doposavad. Protože pan Dorazin nic nenamítá, doufám, že mě nebonzne OSA. A kdyby náhodou došly tantiemy, tak je s ním propijeme. P.S. Doufám, že ten Klaus projde bez komentářů.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:20

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Ladislav Dorazin | 2. 7. 2008 18:36

    Oldřichu,jsem moc rád,že jste to zkusil,ikdyž mne by taky nenapadlo,že by to někdo nedělal-nezkoušel již před námi.Ale přiznám se,ani já nevím,co je to OXO? Abych se třeba přiučil,toho není nikdy dost.Jo a pro rýpaly,jsem z Orlové,číslo nohy 44.Zdravím a všem krásný den přeji!!Jo a taky za jedna!!

  • Jana Remková | 2. 7. 2008 18:29

    Oldřichu,tak vy kopírujete Láďu Dorazina?Vy jeden!!! Ale myslím,že by měl radost!!Ještě jste zapoměl napsat,že je to jeho recept(více-méně),protože tohle snad ani recept nepotřebuje a já bych to malinko podlila,přece jen,ta paprika...Jo a díky!! Však víte.Jo!!! A dávám jedničku!!!Protože vím,že je to dobré!

  • Simča Sládková | 2. 7. 2008 16:22

    Oldřichu . co je to OXO - neznáím. Díky za info. Simča

  • Gábina H | 1. 7. 2008 15:13

    Ano, syrové

  • Sylva P. | 1. 7. 2008 13:36

    Takže žaludky a srdce použít syrové?

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 21:21

    Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. Stejným způsobem dělám klasiku z kližky. Dokončení šťávy je individuální, zda zvolíte zásmažku, záklechtku, protlak, kůrky, víno, atd. atd. Logicky to není jako z kližky, já přidal OXO a trochu sardelové pasty. Do guláše s tak velkým podílem cibule nedávat cukr, je to sladké až dost.

  • martina maškova | 30. 6. 2008 21:06

    A to se ten guláš ničím nezahustí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuřecí játra Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dršťková polévka grand

Dršťková polévka grand

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle

Sýrová omáčka s těstovinami…

Nadýchaný piškotový dort

Nadýchaný piškotový dort

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

39
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
31
Máslové řízky
Máslové řízky
28
Dýňová tortila
Dýňová tortila
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz Suchánkova dcera Berenika: Odtajnila fotky z opulentní svatby!

Suchánkova dcera Berenika: Odtajnila fotky z opulentní svatby!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Další doporučené recepty:

Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hub
Guláš z hub
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact