• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš z divočáka (kančí guláš)
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z divočáka (kančí guláš)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 163
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • máslo
    • sůl
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 3
      dl hovězí vývar
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • kmín
    • 2
      dl pivo
    • mletá paprika
    • tmavá jíška
    • 4
      ks jalovec
    • olej
    • provensálské koření
    • 500
      g kančí maso
    • 1
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

1
V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky.

RADA: Jak správně nakrájet cibuli jednoduše a bez slz

2
Až se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme malinko prosmažit. Přilijeme pivo a chvilku povaříme a trošku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme 25-30 minut v tlakáči (v hrnci cca 1,5 hodiny). Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále zahustíme jíškou.

RADA: Upečte si křupavé italské pečivo k víkendové snídani

3
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kančí guláš

Kančí guláš

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blekoslav | 13. 10. 2020 18:11

    Parádička ? ;)

  • Je Ivana | 7. 12. 2019 14:19

    Vynikající!!!

  • pompo | 29. 4. 2017 12:24

    není tam málo vody?

  • anrew | 1. 4. 2017 13:00

    jakekoliv,neplytval bych plzni,nejake obyc 10 ° =-O

  • Zdenka A. | 26. 2. 2017 13:51

    Výborný guláš. Nemá chybu!!! ;-)

  • Eli | 14. 1. 2017 10:49

    výborný recept!!! úžasné! mnam! <3

  • Naďa | 8. 1. 2017 17:18

    jiný recept na kančí guláš nepoužívám...opravdu chválím,mňamka O:-) ....právě ho jdu opět udělat, sice to dnes zkusím ze srnčího,tak snad to bude stejně úžasné...děkuji :-)

  • Nikola | 8. 1. 2017 12:06

    Prosím vás, jaké pivo mám na ten guláš použít?

  • anevanu | 11. 8. 2016 16:21

    Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

  • Pavel Kadeřávek | 2. 8. 2016 23:29

    Recept nelze vytisknout !!! :-( :-(

  • Valerie | 3. 1. 2016 18:48

    Výborný recept, na vaření v hrnci stačila hodina místo hodiny a půl, byl vynikající :-)

  • Petr | 17. 10. 2015 10:03

    jedním slovem tlakáč

  • Fiktik | 27. 9. 2015 13:28

    Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

  • Fiktik | 27. 9. 2015 13:28

    Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

  • káč | 2. 9. 2015 12:14

    Bomba gulášek.. :) Vařím ho v normálním hrnci, takže ho dělám dlouho, ale stojí to za to ;) Přidávám k masíčku, celkově vždy ke zvěřině přidávám anglickou slaninu, je to chutnější, zjemní to tu chuť tej zvěřiny. ;) :-P

  • Karel | 11. 4. 2015 13:47

    říká se tlakový hrnec

  • Good Venison s.r.o. | 4. 7. 2014 13:16

    Nově otevřený internetový obchod se zvěřinovým masem nabízí akční ceny masa včetně dopravy po celé Praze. Good Venison s.r.o. eshop.goodvenison.cz

  • ket | 2. 3. 2014 10:11

    Báječný recept, gulášek byl v mžiku pryč :-* .Děkuji za recept ,uložím si ho ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Ostatní Zvěřina Únor Březen Oběd Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hořčice plnotučná Hovězí vývar Jalovec Kančí maso Kmín Máslo Mletá paprika Nové koření Olej Pepř mletý Pivo Provensálské koření Rajský protlak Sůl Tmavá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Uzené tofu na kari

Uzené tofu na kari

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

86
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
61
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
58
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Ženy.cz Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Blesk.cz Módní expertka Ina T. si vzala na paškál nové dresy ligistů: Slavia líbivá i »v savu« a...  První titul pro Baník!

Módní expertka Ina T. si vzala na paškál nové dresy ligistů: Slavia líbivá i »v savu« a... První titul pro Baník!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Další doporučené recepty:

Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
  • Recepty.cz
  • Guláš z divočáka (kančí guláš)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact