• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš z divočáka (kančí guláš)
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z divočáka (kančí guláš)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 183
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • máslo
    • sůl
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 3
      dl hovězí vývar
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • kmín
    • 2
      dl pivo
    • mletá paprika
    • tmavá jíška
    • 4
      ks jalovec
    • olej
    • provensálské koření
    • 500
      g kančí maso
    • 1
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

1
V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky.

RADA: Jak správně nakrájet cibuli jednoduše a bez slz

2
Až se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme malinko prosmažit. Přilijeme pivo a chvilku povaříme a trošku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme 25-30 minut v tlakáči (v hrnci cca 1,5 hodiny). Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále zahustíme jíškou.

RADA: Upečte si křupavé italské pečivo k víkendové snídani

3
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kančí guláš

Kančí guláš

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blekoslav | 13. 10. 2020 18:11

    Parádička ? ;)

  • Je Ivana | 7. 12. 2019 14:19

    Vynikající!!!

  • pompo | 29. 4. 2017 12:24

    není tam málo vody?

  • anrew | 1. 4. 2017 13:00

    jakekoliv,neplytval bych plzni,nejake obyc 10 ° =-O

  • Zdenka A. | 26. 2. 2017 13:51

    Výborný guláš. Nemá chybu!!! ;-)

  • Eli | 14. 1. 2017 10:49

    výborný recept!!! úžasné! mnam! <3

  • Naďa | 8. 1. 2017 17:18

    jiný recept na kančí guláš nepoužívám...opravdu chválím,mňamka O:-) ....právě ho jdu opět udělat, sice to dnes zkusím ze srnčího,tak snad to bude stejně úžasné...děkuji :-)

  • Nikola | 8. 1. 2017 12:06

    Prosím vás, jaké pivo mám na ten guláš použít?

  • anevanu | 11. 8. 2016 16:21

    Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

  • Pavel Kadeřávek | 2. 8. 2016 23:29

    Recept nelze vytisknout !!! :-( :-(

  • Valerie | 3. 1. 2016 18:48

    Výborný recept, na vaření v hrnci stačila hodina místo hodiny a půl, byl vynikající :-)

  • Petr | 17. 10. 2015 10:03

    jedním slovem tlakáč

  • Fiktik | 27. 9. 2015 13:28

    Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

  • Fiktik | 27. 9. 2015 13:28

    Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

  • káč | 2. 9. 2015 12:14

    Bomba gulášek.. :) Vařím ho v normálním hrnci, takže ho dělám dlouho, ale stojí to za to ;) Přidávám k masíčku, celkově vždy ke zvěřině přidávám anglickou slaninu, je to chutnější, zjemní to tu chuť tej zvěřiny. ;) :-P

  • Karel | 11. 4. 2015 13:47

    říká se tlakový hrnec

  • Good Venison s.r.o. | 4. 7. 2014 13:16

    Nově otevřený internetový obchod se zvěřinovým masem nabízí akční ceny masa včetně dopravy po celé Praze. Good Venison s.r.o. eshop.goodvenison.cz

  • ket | 2. 3. 2014 10:11

    Báječný recept, gulášek byl v mžiku pryč :-* .Děkuji za recept ,uložím si ho ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Ostatní Zvěřina Únor Březen Oběd Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hořčice plnotučná Hovězí vývar Jalovec Kančí maso Kmín Máslo Mletá paprika Nové koření Olej Pepř mletý Pivo Provensálské koření Rajský protlak Sůl Tmavá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Trhanec

Trhanec

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Luxusní tiramisu

Luxusní tiramisu

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

43
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Sushi s lososem
Sushi s lososem
22
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
21
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Jasmina Alagič vyděsila fanoušky: Nebezpečný hazard nad mořem!

Jasmina Alagič vyděsila fanoušky: Nebezpečný hazard nad mořem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
  • Recepty.cz
  • Guláš z divočáka (kančí guláš)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact