Velká dobrota,tento guláš patří mezi naše oblíbená jídla :-) .Hlavně o víkendu :-!
Moc jsme si pochutnali, akorát jsem neměla víno, tak jsem si pomohla citrónkou, což nebylo úplně to pravé. :-\ Tedy mě to ani moc nevadilo, ale můj mužský to omrmlal 8-) (že by to bylo tím že je už 20 let profes. kuchař) :-| .Pokud si chcete pochutnat také, tak doporučuji raději to víno :-D
na omacky a na gulase nejsem teda zrovna expert, ale tohle bylo jak od kuchare, vyborne!!!!Kmin jsem zrovna nemela tak jsem ho tam nedala a misto kecupu jsem dala 200g rajskeho protlaku.Diky za recept.
Nejprve osmažímě více cibule do zlatova,aby jídlo nebylo nasladlé.Pak misto kečupu je lepší rajčatový protlak,který vydusíme,až pak přidáme maso.Nesolíme,ale dáme 2.kousky masoxu.Můžeme zahustit zaklehtkou.Guláš ředíme vařicí vodou do ptřebné hustoty
Není psáno, kdy se přidává slanina. Dal jsem ji společně s párky, je to tak dobře?
Musim potvrdit, ze je to opravdu nasup. Nejsem zadny extra kuchar, ale moc nam vsem chutnalo i mlsnym jazyckum...Parky jsem dal videnske a vino suche, ryzlink.
Výborný! Nedávala jsem tam víno, ale i tak to bylo moc dobré! Doporučuji!