Bůček zbavíme kůže a odkrojíme vrchní prorostlou část, ze které si vyškvaříme škvarečky (masové žvýkačky). Během škvaření si nakrájíme zbytek masa na kostky, dáme do misky a namarinujeme sojovou omáčkou.(odstavíme). Nakrájíme cibuli, rajčata a za občasného míchaní škvaříme škvarky-do zlatova. Osolíme a máme "předkrm".
2
Vyškvařené sádlo slijeme a na přiměřeném množství zpěníme cibuli (2min.) Přidáme maso a zprudka restujeme (2min). Po zatažení masíčka zalijeme vývarem a přidáme zbylé ingredience (rajčata, řepa, chili), přiklopíme a na mírném ohni dusíme cca hodinu. Ke konci můžeme zahustit střídkou z chleba. Podáváme..s čim kdo chce, je to guláš.
3
Já tam dal i jednu mandarinku, ale není to podmínkou, vůbec tam nebyla cítit.