RADA: Tradiční omáčky 9x jinak
Ikdyž vařeno dle návodu tak se to nepovedlo. Příště vyzkouším raději jiný recept.
;-) Dík za recept, výborný guláš, rychlý, téměř bez práce, já nepřidávám masox, doma to máme radši s přirozenou chutí. ;-)
Supér :-D děkuju za recept, guláš je výbornej :-*
Super recept :-* Jen se mi přichytila cibulka :-( taky se to někomu stalo?? Má to být opravdu bez míchání ??
Super recept :-* Jen se mi přichytila cibulka :-( taky se to někomu stalo?? Má to být opravdu bez míchání ??
Bezva recept plný možností.
dávám za 1+ je vynikající a usnadněná práce,v pekáči nezbylo vůbec nic :D
je vynikající <3 nezbylo v pekáči vůbec nic :D ;-)
Dělala jsem poprvé před lety a od te doby již jiný nedělám. Proč bych se namáhala ,když toto se udělá samo :-D
Musím přiznat , že gulášek byl výborný dělal jsem tu odnož z Mexika ....... :-P O:-) Manželka když přišla z práce tak si velmi pochutnala ..... 8-) za mně 1
Dělala jsem ho i pro děcka, takže jsem masox nedala žádný a použila jsem knorrky bez chemie. Guláš byl výborný a bylo ho dost, v pohodě pro 8 hladových krků i s přidáváním :D
Vyzkoušela jsem a někdy zase udělám. Byl to přece jenom jiný guláš než který vařím, ale chutnal výborně.
Vynikající a skoro bez práce :-)
super recept bez prace
Dík za super recept. Začala jsem radši dřív abych nebyla ve skluzu a už je hotový a je mňamózní. Ráda zkusím nějakou další variatu :-P . Je to brnkačka. :-D
Nám teda nechutnal,nedávala bych protlak,guláš bylhoně sladký
Guláš byl skvělý a mohla jsem se v klidu věnovat odkládané hromadě prádla na žehlení a taky se mi líbí, že si můžu na příště vybrat z dalších gulášů. To je prostě geniální recept! :-D
Super, já do směsi přidávám ještě nakrájenou papriku, ale vyzkouším i další varianty.
Dělal jsem ho pro kámoše. Dobrý je a není to velká makačka.
Podle předešlé diskuze jsem guláš dělala z poloviny surovin, jsme jen dva ;-) . Dělala jsem ten se zelím. Je výborný, děkuji.
je výborný :-)
Už jsem ho dlouho nedělala a děkuji za připomenutí, říkáme mu trouba guláš a jíme ho s chlebem, chutná všem :)) .
Byl výborný, děkuji :-P .
tak já nevím vše dle receptu a nedá se to jíst s gulašem to nemá nic společnýho..akorá vyhozený suroviny :-(
Výborný, dělala jsem z kila masa a jen obyč guláš a jedli jsme ho 3 obědy ;-) Dnes se chystám na mexický :-P
Výbornej, ale přehnala jsem to s pálivou paprikou:D :-D
jedno slovo......mňam mňam :-[
Dělala jsem segedýnský a byl dobrý, tak jsem zvědavá jaké budou i ty další. Líbí se mi všechny mimo valašské, ale zkusit se má všechno a tak proč ne ;-) :-P :-) .
je vybornej, ale jist ho budem nejspis jeste dva dny, nejak jsem to netrefila a s tim zelim je toho ranec :)
Už jsem ho kdysi dělala, recept mi dávala kamarádka, vlastně koloval celou Českou spořitelnou :-D . Je jednoduchý a dobrý, skoro bez práce.
Byl moc dobrý a řekla bych, že byl náhodou docela podobný "klasickému" guláši, co vařím já! ;-) Díky za receptík.
Díky , byl dobrý .
Guláš jsem pekla z plecka a bez protlaku, ten jsem neměla, pak jsem přidala vysmaženou slaninu s hořticí a okurkou, vejce nemáme v omáčkách rádi, to jsem nedala a ještě jsem dala nachvíli péct, byl dobrý.
Guláš znám od mamky, já dělám jen s tím zelím a je dobrý. Někdy vyzkoušíme zase jiný.
Recept jsem mela od kamaradky,gulas delam pravidelne po Silvestru,nikomu se nechce brzy vstavat a varit,v pohode se to dela v troube samo a muzeme jeste odpocivat. :-[
Píši dvojtou pochvalu , ode mne za jednoduchost a ode všech za to, jak jsme si pochutnali .
Znám, je vynikající.Návrhy na obměnu mě velmi lákají,tak třeba debrecínská musí být výborná,protože můj manžel a křen k sobě vyloženě patří ;-) :-) .
Opravdu vynikající. Vyzkoušený ho mám i ze zvěřiny a nemá chybu. A hlavně s ním není skoro žádná práce a ušetří čas ;-)
jo stojí to za to si ho udělat...chutuové bunky se budou radovat
Podle základního receptu jsem guláš už kdysi dělala, byl to docela známý recept, který nám chutnal. Líbí se mi ty obměny pod receptem a určitě nějakou vyzkouším.
Jdu na něj, do oběda to stihnu akorát a moc se těším :-) .
Dobrý to bylo 8-) , děkuji.
Pardubická varianta je velmi chutná :)
Mullere nebo co jsi zač...jdi se konečně léčit :-X :-X :-S
:-D :-D :-D Tady uz padla kosa na kamen ;-) .Splest si 1 a 5 :-D :-D :-D ,spis jste si, Zito,nevsimla,pod jakym nickem tu zrovna radite :-D :-D :-D .Je videt,koho mate na musce :-D :-D :-D .
...můžu jen doufat,že v hodnocení je překlep a né úmysl :-\ ;-) .Potřeboval jsem recept přeposlat a nestačil jsem se divit... :-S .
Mila Antonie, asi jste nepochopila podstatu meho komentare, kde jsem recept nekritizovala, ale pochvalila, ze je dobry, Navic se me pripominky tykaly poze receptu a vas komentar byl naprosto bezpredmetny, a nic nerikajici. Takze mozna priste trochu porozmyslejte, nez neco napisete !
Pani Daniela, Vy viete, aký je ten, podla Vás klasický? Taký existuje len vo Vasej domácnosti, pretoze taký neexistuje. Ak by sme za taký povazovali madarský Bográcsgulyás, tak v prvom rade je to polievka. Neobsahuje ani jísku, ani múku a teda od "Vaseho" klasického je asi na míle vzdialený. Takze nekritizujte horeuvedený recept, ktorý si nenárokuje byt niecím, co Vy povazujete za klasický. Je to jeden z receptov na gulás, akých existujú stovky bez nároku byt "autentické" ci podla Vás "klasické". Treba najprv trochu porozmýslat, ked chcete nieco kritizovat!
Vynikající! Dělala jsem znojemskou variantu a ohromně jsme si pochutnali! Dávám 1* a vřele doporučuji. Jednoduchý, rychlý a hlavně výborný recept.
Jiri, podobny recept uz zde je a mam ho vyzkouseny, je to vyborne, ale gulasi se to chuti dost vzdaluje :), to dela ta skrobova moucka. Tohle je vyborna omacka ala gulas:), kdo se chce trochu priblizit klasickemu, doporucuji nedavat skrobovou moucku, ale nakonec zahustit jiskou, je to lepsi. Manzel gulase miluje, ale tohle pry mu pripomina cinu....:)
Souhlasím s vámi Lucia,ale toto je originál recept a v něm stálo-2 kostky bujonu:autora jsem uvedl... .Záleží na každém,jak s receptem naloží,já bych se bez bojonu také obešel,původní recept jsem ale neupravoval.Jiří
Dávat do guláše bujón.... dokonce 2 kostky! - to tedy NE. Když už tam dám tolik masa a cibule (a já dělávám guláš z takové dávky) - tak to přece má po čem chutnat! To už bych tam mohla sypat glutamát sodný :-(
Po segedinsku : přidáme pokrájené kyselé zelí - viz můj troubový segedinský guláš