Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
spinner
|21. 2. 2017 20:31
...400 kg? Na to nemám hrnec... :-D
fajnšmekr
|27. 9. 2016 16:24
Na co vegetu, gulášové koření a kečup do guláše, proboha?????????? To neumíte nakořenit normálně?
Jana
|9. 7. 2011 10:43
Super recept: dávám za 1
Martin
|23. 10. 2010 11:01
Fakt super recept - všem doporučuji. <:-)
Anonym
|24. 6. 2007 18:27
bomba:-)
Lenka V.
|12. 2. 2006 09:55
Pivní guláš dělám také, zkuste dát černé pivo. Když necháte maso trochu "přichytit", tak jak se u správného guláše má, tak má pak od piva hezkou tmavou barvu a chuť je ňam ňam (mírně je cítit karamel).