• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Guláš na druhý den
Napište svůj komentář k receptu

Guláš na druhý den

autor: coswort
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš na druhý den
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 4
      ks cibule
    • 4
      ks zelená paprika
    • tmavá jíška
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. Cibuli osmažíme dozlatova, přidáme maso, sůl, pepř, sladkou papriku, zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme 2 nakrájené papriky. Dusíme cca 2 hodinky. Zahustíme jíškou. Přidáme 2 papriky bez semínek. Druhý den papriky vyndáme. Asi obyčejný recept, ale je to opravdu dobrý. Vyzkoušejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Snídaně na druhý den

Snídaně na druhý den

Kolečka den a noc

Kolečka den a noc

Cukrové motánky - cukroví pro všední den

Cukrové motánky - cukroví pro všední…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Antonia Kalabusínová | 14. 8. 2010 17:06

    V nasej domácnosti nezahustujeme gulás nicím. V Madarsku je to polievka a preco by to malo byt ako betón. Okrem toho je gulás chutnejsí a menej skodlivý, nez ten zahustený. (Zdravý nie je ani jeden...) Prísady ako zásmazka (jíska), chlieb a pod. uberú z jeho typickej chuti - mäso, paprika a cibula.

  • jeffy | 14. 8. 2006 12:01

    Najlepšie zahustený guláš (podľa mňa) je natretým, alebo nastrúhaným zemiakom (podľa typu zemiakov) a nesmú chýbať borievky (jalovec)

  • Tereza Jarčušková | 6. 3. 2006 12:00

    Ano, pani Marie, tak to má správne byť, ako píšete. Guláš má byť zahustený len cibuľou.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 10:27

    Já používám do guláše nejen čerstvou, ale i sušenou cibuli, která se rozvaří a guláš krásně zahustí. Vím, že mnoho lidí na zahušťování chlebem nedá dopustit, ale mně připadá, že guláš potom dostane pro mě nepříjemnou nakyslou chuť.

  • Tereza Jarčušková | 6. 3. 2006 10:10

    Iva má pravdu. Guláš sa zahusťuje cibuľou, má jej byť toľko, aby sa to zahustilo, treba s tým vopred počítať. Ak je to riedke, tak potom ozaj chlebom. Do gulášu zápražka nepatrí.

  • Iva Nováková | 6. 3. 2006 08:56

    já zahušťuji guláš ztásadne jen chlebem. Zkuste.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Tmavá jíška Vepřové maso Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Placičky z cukety a mrkve

Placičky z cukety a mrkve

Vesnické šunkofleky

Vesnické šunkofleky

Brokolicová polévka s vločkami

Brokolicová polévka s vločkami

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

14
Dort Míša
Dort Míša
14
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…
13
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
13
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
12
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Denní horoskop na středu 12. 11. 2025: Koho čeká den plný překvapení a komu hvězdy zamíchají city?

Denní horoskop na středu 12. 11. 2025: Koho čeká den plný překvapení a komu hvězdy zamíchají city?

  • Recepty.cz
  • Guláš na druhý den
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact