• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš na druhý den
Napište svůj komentář k receptu

Guláš na druhý den

autor: coswort
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš na druhý den
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 4
      ks cibule
    • 4
      ks zelená paprika
    • tmavá jíška
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. Cibuli osmažíme dozlatova, přidáme maso, sůl, pepř, sladkou papriku, zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme 2 nakrájené papriky. Dusíme cca 2 hodinky. Zahustíme jíškou. Přidáme 2 papriky bez semínek. Druhý den papriky vyndáme. Asi obyčejný recept, ale je to opravdu dobrý. Vyzkoušejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Snídaně na druhý den

Snídaně na druhý den

Kolečka den a noc

Kolečka den a noc

Cukrové motánky - cukroví pro všední den

Cukrové motánky - cukroví pro všední…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Antonia Kalabusínová | 14. 8. 2010 17:06

    V nasej domácnosti nezahustujeme gulás nicím. V Madarsku je to polievka a preco by to malo byt ako betón. Okrem toho je gulás chutnejsí a menej skodlivý, nez ten zahustený. (Zdravý nie je ani jeden...) Prísady ako zásmazka (jíska), chlieb a pod. uberú z jeho typickej chuti - mäso, paprika a cibula.

  • jeffy | 14. 8. 2006 12:01

    Najlepšie zahustený guláš (podľa mňa) je natretým, alebo nastrúhaným zemiakom (podľa typu zemiakov) a nesmú chýbať borievky (jalovec)

  • Tereza Jarčušková | 6. 3. 2006 12:00

    Ano, pani Marie, tak to má správne byť, ako píšete. Guláš má byť zahustený len cibuľou.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 10:27

    Já používám do guláše nejen čerstvou, ale i sušenou cibuli, která se rozvaří a guláš krásně zahustí. Vím, že mnoho lidí na zahušťování chlebem nedá dopustit, ale mně připadá, že guláš potom dostane pro mě nepříjemnou nakyslou chuť.

  • Tereza Jarčušková | 6. 3. 2006 10:10

    Iva má pravdu. Guláš sa zahusťuje cibuľou, má jej byť toľko, aby sa to zahustilo, treba s tým vopred počítať. Ak je to riedke, tak potom ozaj chlebom. Do gulášu zápražka nepatrí.

  • Iva Nováková | 6. 3. 2006 08:56

    já zahušťuji guláš ztásadne jen chlebem. Zkuste.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Tmavá jíška Vepřové maso Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Mexická omáčka

Mexická omáčka

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Kroupový oběd (večeře)

Kroupový oběd (večeře)

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

29
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
25
Kapustové měšce na zelenině
Kapustové měšce na…
16
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
16
Špagety s cuketou a olivami
Špagety s cuketou a…
15
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Guláš na druhý den
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact