lžíce
pálivá paprika
nebo podle chuti, vice palive min sladke papriky
1
lžička
mletý kmín
majoránka
chilli
sůl
pepř mletý
chleba
Postup přípravy receptu
1
Nadrobno nakrajenou cibuli osmazime do zlatova, na to dame maso na vetsi kostky zatahnout.
Posypeme korenim (chilli, paprika, kmin)
Jakmile se zacne maso prichytavat podlejeme vodou, tak ze je maso skoro pod vodou.
2
Vyvarime vodu za staleho michani a znovu podlijeme, to opakujeme cca 3x, pak prikrejeme a nechame probublavat. Pokud by maso bylo porad tuhe pridame pomerancovou stavu (maso zmekne) Maso dusime a podlevame dokud nam nezmekne a nerozpada se ;)
3
Jakmile je maso hotove zahustime tmavym chlebem ( rozdrolime), nakonec pridame majoranku a na uplnem konci dosolime.
Podavat muzeme s knedlikem nebo s chlebem, nebo posypane cerstvou cibuli.
Dobrou chut :)