Avokáda rozmačkáme na kaši, přidáme pár kapek citronu, jogurt, utřený česnek se solí a nakonec rajčata nakrájená na malé kostičky. Jogurt se dá zaměnit za smetanu, nebo kombinace obojího. Všechny ingredience se dají měnit podle chuti. Jíme s kukuřičnými lupínky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
eli
|17. 4. 2007 18:17
Mozna nebyly mysleny kukuricne lupinky cornflakes, ale kukuricne nachos-k tem musi byt tahle omacka vynikajici, cesneku bych se nebala..
Anonym
|17. 4. 2007 17:15
Česnek v žádném případě a rajčata oloupaná!!!
michaela rodriguezova
|28. 3. 2006 15:01
tento recept delavam bezne jako prilohu k veprovemu masu, s jogurtem je dietnejsi. Je to vynikajici dochuceni jidla, jen si nedovedu predstavit kombinaci s kukuricnymi lupinky, ty jsou prece nasladle...ale jinak doporucuji.
Světla
|2. 11. 2005 17:19
Guacamole je moc dobre, zkusila jsem i tuto variantu. Vsem doporucuji.Ja ho delam uz leta takto: 2 avokada utru s kys.smetanou, pridam nadrobno nakrajenou okurku /kousek, na 2 avokada tak 10-15 cm -dle chuti/ a jeste pridam asi dve lzice salsy /takove stredne palive/. Samozrejme cesnek, rajcata, cibuli sul a take je vyborne pridat na drobno nakrajenou vypecenou slaninku /bez tuku/. Fakt doporucuji.