Dobrý den, poznámka - v Gruzie se nikdy na lilek nedává petržel, zavádí to chuť lilku nikam jinam. Vždy se dává čerstvá koriandrová nať...
Dobrý večer, mám zkušenost, že pokud se lilek nenechá vypotit, je pak velmi hořký.
Paní Věrko, slupka nevadí, lilek je tepelně upravený. Ve třetí větě receptu je napsáno, že se plátky rychle osmaží.
mám dotaz, nevadí ta slupka, když to není tepelně upravené? přece lilkovité se mají tepelne upravit, ne? děkuju v.
Je to výborné všem doporučuju !
Bolo to výborné, chutilo nám. Akurát nikdy nenechávam baklažán vypotiť, škoda minerálov. Určite urobím častejšie a dávam 1 :)))
Taky je výborné dát místo octa lžíci hořcice. Jinak skvělý recept!
Nechapu kdo dal za 5, ja davam za jedna, je to vyborne
zjednodušila jsem si to - jen k opečeným a změklým kostičkám lilku přidávám spoustu česneku, sůl a malinko octa. dokonalé, přátelé se po tom mohou utlouct, díky!