Olejovky včetně oleje rozmačkáme vidličkou a promícháme je s Florou nebo máslem, přidáme část drobně krájené cibule, majolku a citrónovou šťávu. Lehce promícháme. Vzniklou pomazánku ozdobně naneseme na plátky veky, zvrásníme vidličkou (můžeme i stříkat sáčkem s ozdobnou trubičkou, ale to není vůbec nutné).Každý chlebíček ozdobíme 1 sardelovým očkem, plátkem vajíčka, plátkem okurky (nemusí být), malým kopečkem kečupu a zbytkem cibulky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonim
|5. 3. 2013 21:26
na kolik je to porcíííí????
Simča Sládková
|5. 4. 2009 02:58
Sardinkovou pomazánku děláme často, přidávám místo másla raději tavený sýr (bez příchutě, obyčejný), aby to nebylo tolik tučné. Chlebíčky většinou zdobíme jen zeleninou, pomazánka je chuťově výborná, ale trochu těžší na trávení, tak aby se to odlehčilo....