já mám špatné zkušenosti i s rozsekáním v robotu... také mi zhořkla :-(
Káča
|15. 12. 2006 18:18
Falešná humrová je s celerem. V Gronské jsem ho ještě nepotkala.??
Martina
|26. 10. 2006 07:56
Já tedy grónskou taky dělám s celerem, okoukala jsem to tak v obchodě. Ale tuhle zkusím taky, nemusela by být špatná.Všechno sekám v malém mixéru, včetně cibule a je to v pohodě.
bramborka
|26. 9. 2006 09:49
Mě se také Ivo stalo že mi zhořkla,ale při strouhání.A mé malé děti kdy vidí v pomazánce sebe menší kousek cibulky,tak to nevezmou do pusy.Proto to už melu,ale po malých kouscích společně s větším kusem té šunky a hořká není.A hlavně děti vesele baští.
Martina
|26. 9. 2006 08:51
Nemá být grónská pomazánka náhodou s celerem?
Iva Přikrylová
|25. 9. 2006 15:55
Mám špatné zkušenosti s mletím cibule. Když se umele, tak zhořkne. Je lepší ji jemně nakrájet, nebo rozsekat v robotu.
Alena Hanusová
|25. 9. 2006 13:08
Čekala jsem, že bude z ryby...ale neříkám, že nemusí být dobrá