Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|2. 3. 2008 14:27
english???
Anonym
|13. 3. 2007 05:29
Je lepsi ho grilovat s kuzi, lepe se sundava, kuze zustane na grilu a ryba jde na talir jako z panvicky, nedrobi se. Jenom me zarazilo tech 12 minut z kazde strany. Pokud to je jenom kilovy losos, tak to uz neni losos to je mumie. Jestli ho nechate trochu dele, budete mit lososi "Jerky". To delaji indiani, susi lososa nad ohnem v kouri. Je to dobre taky ale spis jenom misto bramburek nebo buraku. Leda ze se rozdrti a smicha s rozpustenym lojem a brusinkami, pak to je "Pemikam". To jidavali indiani v zime.
Anonym
|13. 3. 2007 05:22
Je lepsi tu kuzi na nem nechat, lepe se sundava z griru
Tereza Jarčušková
|13. 11. 2006 12:54
Ak kožu , Hanka, narežete, tak to bude dobré, ide o to, ako píšete, aby sa mäsko nekrútilo.
Hana Rožníčková
|13. 11. 2006 10:00
Terezko a co se stane, když použiju lososa s kůží, kterou trochu nařežu? Asi nic, když bude nařezaná, tak by se losos neměl " kroutit ". Až narazím na zajímavou cenu lososíka, tak určitě vyzkouším.