• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Grilovaný losos
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný losos

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 50
      g máslo
    • 50
      ml olivový olej
    • citron
    • tabasco
    • 1
      kg losos bez kůže
    • 80
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Máslo, olej, cukr, citronovou šťávu a tabasco zahříváme, dokud se vše nespojí. Nalijeme do pekáče a necháme vychladnout.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny?

2
Na šťávu vložíme lososa, několikrát ho obrátíme, aby se do něj omáčka vsákla a necháme asi půl hodiny marinovat.
3
Lososa vyjmeme z marinády a grilujeme asi 12 minut z každé strany. Na talíři ozdobíme citronem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 2. 3. 2008 14:27

    english???

  • Anonym | 13. 3. 2007 05:29

    Je lepsi ho grilovat s kuzi, lepe se sundava, kuze zustane na grilu a ryba jde na talir jako z panvicky, nedrobi se. Jenom me zarazilo tech 12 minut z kazde strany. Pokud to je jenom kilovy losos, tak to uz neni losos to je mumie. Jestli ho nechate trochu dele, budete mit lososi "Jerky". To delaji indiani, susi lososa nad ohnem v kouri. Je to dobre taky ale spis jenom misto bramburek nebo buraku. Leda ze se rozdrti a smicha s rozpustenym lojem a brusinkami, pak to je "Pemikam". To jidavali indiani v zime.

  • Anonym | 13. 3. 2007 05:22

    Je lepsi tu kuzi na nem nechat, lepe se sundava z griru

  • Tereza Jarčušková | 13. 11. 2006 12:54

    Ak kožu , Hanka, narežete, tak to bude dobré, ide o to, ako píšete, aby sa mäsko nekrútilo.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:00

    Terezko a co se stane, když použiju lososa s kůží, kterou trochu nařežu? Asi nic, když bude nařezaná, tak by se losos neměl " kroutit ". Až narazím na zajímavou cenu lososíka, tak určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos Grilování & BBQ Grilované ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Grilování Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr Losos Máslo Olivový olej Tabasco
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v kořenové zelenině

Kuře v kořenové zelenině

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Vepřové kari

Vepřové kari

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

48
Americké lívance
Americké lívance
35
Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová
Piškotovo-vanilková…
30
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Sexy party Sports Illustrated: Průsvitné šaty, hluboké dekolty i kratičké sukně!

Sexy party Sports Illustrated: Průsvitné šaty, hluboké dekolty i kratičké sukně!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Grilovaný lilek
Grilovaný lilek
Grilovaný lilek Badrijani
Grilovaný lilek Badrijani
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Grilovaný losos v marinádě
Grilovaný losos v marinádě
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný mořský vlk s teplým bramborovým salátem
Grilovaný mořský vlk s teplým…
  • Recepty.cz
  • Grilovaný losos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact