• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 4
      ks hermelín podle počtu strávníků
    • 1
      dl olej

Postup přípravy receptu

1
Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Výborná příloha k tomu je česneková bageta a zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 13. 8. 2013 20:04

    Osvědčená klasika, nesmí chybět na žádné grilovačce :)

  • hnus | 15. 7. 2011 19:15

    tatarka a grilovací koření plný umělejch sraček - opravdu luxusní záležitost :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Jitka Bublová | 19. 8. 2009 13:34

    Zkuste místo grilovacího koření použít Mexiko od Kotányi (a bez česneku, i když to může být výborné, ale to nemám odzkoušené), je to fakt bomba :-)

  • helen drapalova | 17. 8. 2009 09:10

    taky mame moc radi, grilujem 5min z kazde strany a delam k tomu dipik z tatarky hellmans, jogurtu a brusinek

  • Ren | 29. 8. 2007 07:00

    Opravdu luxusní záležitost:)

  • Makytka | 30. 7. 2007 10:08

    Fakt je dobré hermelín obložit nakolečka nakrájenou cibulí.

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:33

    20 min z každé strany mi přijde hodně.Ale je to vážně lahůdka,u nás při grilování nesmí chybět.Naprosto souhlasím s Milanem.

  • Honza Farky | 3. 7. 2007 11:53

    Z každé strany grilujte 20 min.Je to vyzkoušené.Nebojte se většího žáru.NE OHEŇ.

  • Martin Nožička | 29. 6. 2007 17:22

    Je to mňamka, ale když se k tomu přidá olomoucký syreček nebo romadůr, trochu cibule, pak je to doslova pohádka.

  • Milan Daniel | 29. 4. 2007 14:06

    Je to lahůdka, ale grilovat se musí opatrně. Krusta bílé plísně drží rozehřátý sýr pohromadě, a pokud se doba grilování přežene, tak natlakovaný sýr praskne a vyteče. Chce to vyzkoušet; bochánek sýra v alobalu se mírně nafoukne, potom obrátíme a druhou stranu už grilujeme poněkud kratší dobu. Správně ugrilovaný hermenlín by měl po opatrném otevření alobalu držet vcelku, vyteče teprve po nakrojení. Doporučuji nůši zeleniny vůkol - okurky, rajčata, ředkvičky, prostě co zahrada dá.

  • Renata Mottlová | 5. 3. 2007 18:05

    je to opravdu výborné a dá se to připravit i v troubě neváhejte a vyzkoušejte.

  • Karel NOvuk | 24. 2. 2007 07:57

    Opravdu vynikající, doporučuji každému, kdo má rád MŇAMKY.

  • RADEK BUDINA | 9. 2. 2007 20:11

    ktomu udělat plněnou papriku nivou potřenou medem a ugrilovat dobrou chuť

  • Martin | 5. 2. 2007 14:25

    Na tý pánvičce si ho dělám přes zimu a bez pokličky, když se nedá grilovat. Stačí tak 3-4 minutky z každý strany.

  • Hedvika | 22. 1. 2007 00:13

    Kdysi, jako studentky jsme si dělaly "grilovaný " hermelín úplně stejně, v alobalu,okořeněný,jen ne na grilu,ten jsme neměly ,ale v obyčejné pánvičce s pokličkou, na elektrické plotýnce.A jaká to byla dobrota!To jsou takové prima studentské fígly.

  • Hana P. | 21. 1. 2007 17:30

    Vůbec, ale vůbec se mi to nepovedlo.Sýr se celý roztekl, nebylo to dobré. Holt se někde stala chyba.

  • Martina Veselá | 17. 10. 2006 09:28

    Záleží na teplotě při které děláte. Ale pokud zmáčknete hermelín v alobalu a jde to lehce, je už hotový.

  • Fanda Vaněk | 16. 10. 2006 20:40

    Vypadá to naprosto skvěle. Chystám se to zkusit. Jen se chci zeptat, jak dlouho grilovat aby se hermelín neroztekl. Děkuji za odpoveď.

  • Štěpánka Kozelková | 7. 9. 2006 16:04

    Je to nejlepší. Nejím maso a tento hermelín my vždycky všichni masožrouti závidí:)

  • Vendula Strakošová | 9. 8. 2006 11:36

    Jednoduché, výborné. Dobrá obměna když se pořád griluje maso nebo klobásky.

  • Jana | 2. 8. 2006 08:03

    Tenhle způsob přípravy Hermelínu je naprosto skvělý.U nás doma ho všichni chtějí při každém grilování.Nenecháváme ani odležet.Dávám trochu oleje a grilovacího koření.Výborné.

  • Ilona | 9. 7. 2006 14:00

    Souhlas. Fakt dobrota. A má dieta je nenávratně v p....

  • Karel Velfl | 29. 6. 2006 13:03

    Je to prostě žrádlo !

  • Martina Veselá | 26. 5. 2006 11:24

    Na uhlí je sice lepší, ale ani pečením v troubě nic nezkazíte.

  • Anonym | 25. 5. 2006 21:40

    Chci se jenom zeptat,jestli se může grilovat v troubě?

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:23

    Naprosto dokonalé.Chtěla jsem nechat manželovi,ale měl prostě smůlu.Nezbylo.Snad někdy jindy.

  • Eva Budková | 24. 5. 2006 15:43

    Výborné. Málem jsme se o něj doma utloukli. Původně jsem grilovala jenom jeden jako slaná třešínka (na sladké nejsme) po vydatném nedělním obědě, ale po této zkušenosti budu vždy grilovat minimálně jeden na osobu.

  • Barča | 15. 5. 2006 11:34

    Jednoduché a vynikající. Hlavně manžel se mohl utlouct.

  • Pavlína | 9. 5. 2006 16:43

    Dobrý den! Já hermelín ještě rozříznu a proložím šunkou a zavařenou zeleninovou směsí Tompa. Pustí to i trochu šťávy.

  • Anonym | 30. 4. 2006 14:24

    Cca 6-8 min z každé strany. Záleží jak máte rozpálený gril. Pozná se to podle toho, že když ten zabalený balíček zmáčknete - je to měkké.

  • Vanessa M | 30. 4. 2006 02:18

    Hermelin miluju, ale mam dotaz, jak dlouho se to griluje?

  • Martina Veselá | 26. 4. 2006 14:02

    V tom alobalu. A pořádně zabalit, aby vám nevytekl

  • Vendula Strakošová | 26. 4. 2006 11:19

    Možná, že je to všem jasné, ale já bych se chtěla zeptat na jednu věc. Ten naložený hermelín grilujete i v tom alobalu nebo přímo. Díky za odpověď.

  • Airan | 24. 4. 2006 12:04

    Dekuji za dobry napad, vyzkousim hned pristi vikend. Hermelin muzeme na vsechni spusoby:-))

  • Jana | 24. 4. 2006 10:21

    Tak tohle už děláme na grilu od loňska a je to vážně lahůdka.Sýr se rozteče jen uvnitř,tvar si podrží a to koření mu dá chuť.Zkuste!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Hermelín Olej

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Květákový salát (nejen) s vejci

Květákový salát (nejen) s vejci

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Krkovička na hrášku

Krkovička na hrášku

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

49
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
23
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
23
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
22
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s…
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Štěpánka Fingerhutová pár měsíců po svatbě: Ukázala pozitivní test

Štěpánka Fingerhutová pár měsíců po svatbě: Ukázala pozitivní test

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Grilovaný banán
Grilovaný banán
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný kuřecí kebab
Grilovaný kuřecí kebab
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact