• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 4
      ks hermelín podle počtu strávníků
    • 1
      dl olej

Postup přípravy receptu

1
Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Výborná příloha k tomu je česneková bageta a zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 13. 8. 2013 20:04

    Osvědčená klasika, nesmí chybět na žádné grilovačce :)

  • hnus | 15. 7. 2011 19:15

    tatarka a grilovací koření plný umělejch sraček - opravdu luxusní záležitost :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Jitka Bublová | 19. 8. 2009 13:34

    Zkuste místo grilovacího koření použít Mexiko od Kotányi (a bez česneku, i když to může být výborné, ale to nemám odzkoušené), je to fakt bomba :-)

  • helen drapalova | 17. 8. 2009 09:10

    taky mame moc radi, grilujem 5min z kazde strany a delam k tomu dipik z tatarky hellmans, jogurtu a brusinek

  • Ren | 29. 8. 2007 07:00

    Opravdu luxusní záležitost:)

  • Makytka | 30. 7. 2007 10:08

    Fakt je dobré hermelín obložit nakolečka nakrájenou cibulí.

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:33

    20 min z každé strany mi přijde hodně.Ale je to vážně lahůdka,u nás při grilování nesmí chybět.Naprosto souhlasím s Milanem.

  • Honza Farky | 3. 7. 2007 11:53

    Z každé strany grilujte 20 min.Je to vyzkoušené.Nebojte se většího žáru.NE OHEŇ.

  • Martin Nožička | 29. 6. 2007 17:22

    Je to mňamka, ale když se k tomu přidá olomoucký syreček nebo romadůr, trochu cibule, pak je to doslova pohádka.

  • Milan Daniel | 29. 4. 2007 14:06

    Je to lahůdka, ale grilovat se musí opatrně. Krusta bílé plísně drží rozehřátý sýr pohromadě, a pokud se doba grilování přežene, tak natlakovaný sýr praskne a vyteče. Chce to vyzkoušet; bochánek sýra v alobalu se mírně nafoukne, potom obrátíme a druhou stranu už grilujeme poněkud kratší dobu. Správně ugrilovaný hermenlín by měl po opatrném otevření alobalu držet vcelku, vyteče teprve po nakrojení. Doporučuji nůši zeleniny vůkol - okurky, rajčata, ředkvičky, prostě co zahrada dá.

  • Renata Mottlová | 5. 3. 2007 18:05

    je to opravdu výborné a dá se to připravit i v troubě neváhejte a vyzkoušejte.

  • Karel NOvuk | 24. 2. 2007 07:57

    Opravdu vynikající, doporučuji každému, kdo má rád MŇAMKY.

  • RADEK BUDINA | 9. 2. 2007 20:11

    ktomu udělat plněnou papriku nivou potřenou medem a ugrilovat dobrou chuť

  • Martin | 5. 2. 2007 14:25

    Na tý pánvičce si ho dělám přes zimu a bez pokličky, když se nedá grilovat. Stačí tak 3-4 minutky z každý strany.

  • Hedvika | 22. 1. 2007 00:13

    Kdysi, jako studentky jsme si dělaly "grilovaný " hermelín úplně stejně, v alobalu,okořeněný,jen ne na grilu,ten jsme neměly ,ale v obyčejné pánvičce s pokličkou, na elektrické plotýnce.A jaká to byla dobrota!To jsou takové prima studentské fígly.

  • Hana P. | 21. 1. 2007 17:30

    Vůbec, ale vůbec se mi to nepovedlo.Sýr se celý roztekl, nebylo to dobré. Holt se někde stala chyba.

  • Martina Veselá | 17. 10. 2006 09:28

    Záleží na teplotě při které děláte. Ale pokud zmáčknete hermelín v alobalu a jde to lehce, je už hotový.

  • Fanda Vaněk | 16. 10. 2006 20:40

    Vypadá to naprosto skvěle. Chystám se to zkusit. Jen se chci zeptat, jak dlouho grilovat aby se hermelín neroztekl. Děkuji za odpoveď.

  • Štěpánka Kozelková | 7. 9. 2006 16:04

    Je to nejlepší. Nejím maso a tento hermelín my vždycky všichni masožrouti závidí:)

  • Vendula Strakošová | 9. 8. 2006 11:36

    Jednoduché, výborné. Dobrá obměna když se pořád griluje maso nebo klobásky.

  • Jana | 2. 8. 2006 08:03

    Tenhle způsob přípravy Hermelínu je naprosto skvělý.U nás doma ho všichni chtějí při každém grilování.Nenecháváme ani odležet.Dávám trochu oleje a grilovacího koření.Výborné.

  • Ilona | 9. 7. 2006 14:00

    Souhlas. Fakt dobrota. A má dieta je nenávratně v p....

  • Karel Velfl | 29. 6. 2006 13:03

    Je to prostě žrádlo !

  • Martina Veselá | 26. 5. 2006 11:24

    Na uhlí je sice lepší, ale ani pečením v troubě nic nezkazíte.

  • Anonym | 25. 5. 2006 21:40

    Chci se jenom zeptat,jestli se může grilovat v troubě?

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:23

    Naprosto dokonalé.Chtěla jsem nechat manželovi,ale měl prostě smůlu.Nezbylo.Snad někdy jindy.

  • Eva Budková | 24. 5. 2006 15:43

    Výborné. Málem jsme se o něj doma utloukli. Původně jsem grilovala jenom jeden jako slaná třešínka (na sladké nejsme) po vydatném nedělním obědě, ale po této zkušenosti budu vždy grilovat minimálně jeden na osobu.

  • Barča | 15. 5. 2006 11:34

    Jednoduché a vynikající. Hlavně manžel se mohl utlouct.

  • Pavlína | 9. 5. 2006 16:43

    Dobrý den! Já hermelín ještě rozříznu a proložím šunkou a zavařenou zeleninovou směsí Tompa. Pustí to i trochu šťávy.

  • Anonym | 30. 4. 2006 14:24

    Cca 6-8 min z každé strany. Záleží jak máte rozpálený gril. Pozná se to podle toho, že když ten zabalený balíček zmáčknete - je to měkké.

  • Vanessa M | 30. 4. 2006 02:18

    Hermelin miluju, ale mam dotaz, jak dlouho se to griluje?

  • Martina Veselá | 26. 4. 2006 14:02

    V tom alobalu. A pořádně zabalit, aby vám nevytekl

  • Vendula Strakošová | 26. 4. 2006 11:19

    Možná, že je to všem jasné, ale já bych se chtěla zeptat na jednu věc. Ten naložený hermelín grilujete i v tom alobalu nebo přímo. Díky za odpověď.

  • Airan | 24. 4. 2006 12:04

    Dekuji za dobry napad, vyzkousim hned pristi vikend. Hermelin muzeme na vsechni spusoby:-))

  • Jana | 24. 4. 2006 10:21

    Tak tohle už děláme na grilu od loňska a je to vážně lahůdka.Sýr se rozteče jen uvnitř,tvar si podrží a to koření mu dá chuť.Zkuste!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Hermelín Olej

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Langoše II.

Langoše II.

Piškotový nepečený dort

Piškotový nepečený dort

Silná česneková pomazánka na jednohubky

Silná česneková pomazánka na…

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

38
Lokše
Lokše
22
Cibulové bhaji
Cibulové bhaji
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Chili con carne
Chili con carne
14
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Grilovaný banán
Grilovaný banán
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný kuřecí kebab
Grilovaný kuřecí kebab
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact