• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 4
      ks hermelín podle počtu strávníků
    • 1
      dl olej

Postup přípravy receptu

1
Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Výborná příloha k tomu je česneková bageta a zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 13. 8. 2013 20:04

    Osvědčená klasika, nesmí chybět na žádné grilovačce :)

  • hnus | 15. 7. 2011 19:15

    tatarka a grilovací koření plný umělejch sraček - opravdu luxusní záležitost :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Jitka Bublová | 19. 8. 2009 13:34

    Zkuste místo grilovacího koření použít Mexiko od Kotányi (a bez česneku, i když to může být výborné, ale to nemám odzkoušené), je to fakt bomba :-)

  • helen drapalova | 17. 8. 2009 09:10

    taky mame moc radi, grilujem 5min z kazde strany a delam k tomu dipik z tatarky hellmans, jogurtu a brusinek

  • Ren | 29. 8. 2007 07:00

    Opravdu luxusní záležitost:)

  • Makytka | 30. 7. 2007 10:08

    Fakt je dobré hermelín obložit nakolečka nakrájenou cibulí.

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:33

    20 min z každé strany mi přijde hodně.Ale je to vážně lahůdka,u nás při grilování nesmí chybět.Naprosto souhlasím s Milanem.

  • Honza Farky | 3. 7. 2007 11:53

    Z každé strany grilujte 20 min.Je to vyzkoušené.Nebojte se většího žáru.NE OHEŇ.

  • Martin Nožička | 29. 6. 2007 17:22

    Je to mňamka, ale když se k tomu přidá olomoucký syreček nebo romadůr, trochu cibule, pak je to doslova pohádka.

  • Milan Daniel | 29. 4. 2007 14:06

    Je to lahůdka, ale grilovat se musí opatrně. Krusta bílé plísně drží rozehřátý sýr pohromadě, a pokud se doba grilování přežene, tak natlakovaný sýr praskne a vyteče. Chce to vyzkoušet; bochánek sýra v alobalu se mírně nafoukne, potom obrátíme a druhou stranu už grilujeme poněkud kratší dobu. Správně ugrilovaný hermenlín by měl po opatrném otevření alobalu držet vcelku, vyteče teprve po nakrojení. Doporučuji nůši zeleniny vůkol - okurky, rajčata, ředkvičky, prostě co zahrada dá.

  • Renata Mottlová | 5. 3. 2007 18:05

    je to opravdu výborné a dá se to připravit i v troubě neváhejte a vyzkoušejte.

  • Karel NOvuk | 24. 2. 2007 07:57

    Opravdu vynikající, doporučuji každému, kdo má rád MŇAMKY.

  • RADEK BUDINA | 9. 2. 2007 20:11

    ktomu udělat plněnou papriku nivou potřenou medem a ugrilovat dobrou chuť

  • Martin | 5. 2. 2007 14:25

    Na tý pánvičce si ho dělám přes zimu a bez pokličky, když se nedá grilovat. Stačí tak 3-4 minutky z každý strany.

  • Hedvika | 22. 1. 2007 00:13

    Kdysi, jako studentky jsme si dělaly "grilovaný " hermelín úplně stejně, v alobalu,okořeněný,jen ne na grilu,ten jsme neměly ,ale v obyčejné pánvičce s pokličkou, na elektrické plotýnce.A jaká to byla dobrota!To jsou takové prima studentské fígly.

  • Hana P. | 21. 1. 2007 17:30

    Vůbec, ale vůbec se mi to nepovedlo.Sýr se celý roztekl, nebylo to dobré. Holt se někde stala chyba.

  • Martina Veselá | 17. 10. 2006 09:28

    Záleží na teplotě při které děláte. Ale pokud zmáčknete hermelín v alobalu a jde to lehce, je už hotový.

  • Fanda Vaněk | 16. 10. 2006 20:40

    Vypadá to naprosto skvěle. Chystám se to zkusit. Jen se chci zeptat, jak dlouho grilovat aby se hermelín neroztekl. Děkuji za odpoveď.

  • Štěpánka Kozelková | 7. 9. 2006 16:04

    Je to nejlepší. Nejím maso a tento hermelín my vždycky všichni masožrouti závidí:)

  • Vendula Strakošová | 9. 8. 2006 11:36

    Jednoduché, výborné. Dobrá obměna když se pořád griluje maso nebo klobásky.

  • Jana | 2. 8. 2006 08:03

    Tenhle způsob přípravy Hermelínu je naprosto skvělý.U nás doma ho všichni chtějí při každém grilování.Nenecháváme ani odležet.Dávám trochu oleje a grilovacího koření.Výborné.

  • Ilona | 9. 7. 2006 14:00

    Souhlas. Fakt dobrota. A má dieta je nenávratně v p....

  • Karel Velfl | 29. 6. 2006 13:03

    Je to prostě žrádlo !

  • Martina Veselá | 26. 5. 2006 11:24

    Na uhlí je sice lepší, ale ani pečením v troubě nic nezkazíte.

  • Anonym | 25. 5. 2006 21:40

    Chci se jenom zeptat,jestli se může grilovat v troubě?

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:23

    Naprosto dokonalé.Chtěla jsem nechat manželovi,ale měl prostě smůlu.Nezbylo.Snad někdy jindy.

  • Eva Budková | 24. 5. 2006 15:43

    Výborné. Málem jsme se o něj doma utloukli. Původně jsem grilovala jenom jeden jako slaná třešínka (na sladké nejsme) po vydatném nedělním obědě, ale po této zkušenosti budu vždy grilovat minimálně jeden na osobu.

  • Barča | 15. 5. 2006 11:34

    Jednoduché a vynikající. Hlavně manžel se mohl utlouct.

  • Pavlína | 9. 5. 2006 16:43

    Dobrý den! Já hermelín ještě rozříznu a proložím šunkou a zavařenou zeleninovou směsí Tompa. Pustí to i trochu šťávy.

  • Anonym | 30. 4. 2006 14:24

    Cca 6-8 min z každé strany. Záleží jak máte rozpálený gril. Pozná se to podle toho, že když ten zabalený balíček zmáčknete - je to měkké.

  • Vanessa M | 30. 4. 2006 02:18

    Hermelin miluju, ale mam dotaz, jak dlouho se to griluje?

  • Martina Veselá | 26. 4. 2006 14:02

    V tom alobalu. A pořádně zabalit, aby vám nevytekl

  • Vendula Strakošová | 26. 4. 2006 11:19

    Možná, že je to všem jasné, ale já bych se chtěla zeptat na jednu věc. Ten naložený hermelín grilujete i v tom alobalu nebo přímo. Díky za odpověď.

  • Airan | 24. 4. 2006 12:04

    Dekuji za dobry napad, vyzkousim hned pristi vikend. Hermelin muzeme na vsechni spusoby:-))

  • Jana | 24. 4. 2006 10:21

    Tak tohle už děláme na grilu od loňska a je to vážně lahůdka.Sýr se rozteče jen uvnitř,tvar si podrží a to koření mu dá chuť.Zkuste!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Hermelín Olej

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Alláhova směs

Alláhova směs

Americká kukuřičná polévka

Americká kukuřičná polévka

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Doporučujeme

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

54
Kapr obalovaný v semínkách
Kapr obalovaný v…
28
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky…
28
Výborný tvarohový koláč
Výborný tvarohový koláč
27
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
17
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
Kopr dozrává! Vychutnejte si ho v oblíbené omáčce, polévce nebo svěžím salátu
Kopr dozrává! Vychutnejte si ho v oblíbené omáčce…
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
AHA.cz Nečekaný porod v královské rodině? Doma u Kate přibylo miminko!

Nečekaný porod v královské rodině? Doma u Kate přibylo miminko!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 26. 5. 2025: Kdo by si měl dát pozor na sliby a kdo na žárlivost?

Denní horoskop na pondělí 26. 5. 2025: Kdo by si měl dát pozor na sliby a kdo na žárlivost?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Královna plastik Petra Řehořková: Luxusní svatba mezi šejky! Dva roky po sebevraždě manžela

Královna plastik Petra Řehořková: Luxusní svatba mezi šejky! Dva roky po sebevraždě manžela

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Další doporučené recepty:

Grilovaný banán
Grilovaný banán
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný kuřecí kebab
Grilovaný kuřecí kebab
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact