• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
Grilovaný hermelín
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 4
      ks hermelín podle počtu strávníků
    • 1
      dl olej

Postup přípravy receptu

1
Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Výborná příloha k tomu je česneková bageta a zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 13. 8. 2013 20:04

    Osvědčená klasika, nesmí chybět na žádné grilovačce :)

  • hnus | 15. 7. 2011 19:15

    tatarka a grilovací koření plný umělejch sraček - opravdu luxusní záležitost :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Jitka Bublová | 19. 8. 2009 13:34

    Zkuste místo grilovacího koření použít Mexiko od Kotányi (a bez česneku, i když to může být výborné, ale to nemám odzkoušené), je to fakt bomba :-)

  • helen drapalova | 17. 8. 2009 09:10

    taky mame moc radi, grilujem 5min z kazde strany a delam k tomu dipik z tatarky hellmans, jogurtu a brusinek

  • Ren | 29. 8. 2007 07:00

    Opravdu luxusní záležitost:)

  • Makytka | 30. 7. 2007 10:08

    Fakt je dobré hermelín obložit nakolečka nakrájenou cibulí.

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:33

    20 min z každé strany mi přijde hodně.Ale je to vážně lahůdka,u nás při grilování nesmí chybět.Naprosto souhlasím s Milanem.

  • Honza Farky | 3. 7. 2007 11:53

    Z každé strany grilujte 20 min.Je to vyzkoušené.Nebojte se většího žáru.NE OHEŇ.

  • Martin Nožička | 29. 6. 2007 17:22

    Je to mňamka, ale když se k tomu přidá olomoucký syreček nebo romadůr, trochu cibule, pak je to doslova pohádka.

  • Milan Daniel | 29. 4. 2007 14:06

    Je to lahůdka, ale grilovat se musí opatrně. Krusta bílé plísně drží rozehřátý sýr pohromadě, a pokud se doba grilování přežene, tak natlakovaný sýr praskne a vyteče. Chce to vyzkoušet; bochánek sýra v alobalu se mírně nafoukne, potom obrátíme a druhou stranu už grilujeme poněkud kratší dobu. Správně ugrilovaný hermenlín by měl po opatrném otevření alobalu držet vcelku, vyteče teprve po nakrojení. Doporučuji nůši zeleniny vůkol - okurky, rajčata, ředkvičky, prostě co zahrada dá.

  • Renata Mottlová | 5. 3. 2007 18:05

    je to opravdu výborné a dá se to připravit i v troubě neváhejte a vyzkoušejte.

  • Karel NOvuk | 24. 2. 2007 07:57

    Opravdu vynikající, doporučuji každému, kdo má rád MŇAMKY.

  • RADEK BUDINA | 9. 2. 2007 20:11

    ktomu udělat plněnou papriku nivou potřenou medem a ugrilovat dobrou chuť

  • Martin | 5. 2. 2007 14:25

    Na tý pánvičce si ho dělám přes zimu a bez pokličky, když se nedá grilovat. Stačí tak 3-4 minutky z každý strany.

  • Hedvika | 22. 1. 2007 00:13

    Kdysi, jako studentky jsme si dělaly "grilovaný " hermelín úplně stejně, v alobalu,okořeněný,jen ne na grilu,ten jsme neměly ,ale v obyčejné pánvičce s pokličkou, na elektrické plotýnce.A jaká to byla dobrota!To jsou takové prima studentské fígly.

  • Hana P. | 21. 1. 2007 17:30

    Vůbec, ale vůbec se mi to nepovedlo.Sýr se celý roztekl, nebylo to dobré. Holt se někde stala chyba.

  • Martina Veselá | 17. 10. 2006 09:28

    Záleží na teplotě při které děláte. Ale pokud zmáčknete hermelín v alobalu a jde to lehce, je už hotový.

  • Fanda Vaněk | 16. 10. 2006 20:40

    Vypadá to naprosto skvěle. Chystám se to zkusit. Jen se chci zeptat, jak dlouho grilovat aby se hermelín neroztekl. Děkuji za odpoveď.

  • Štěpánka Kozelková | 7. 9. 2006 16:04

    Je to nejlepší. Nejím maso a tento hermelín my vždycky všichni masožrouti závidí:)

  • Vendula Strakošová | 9. 8. 2006 11:36

    Jednoduché, výborné. Dobrá obměna když se pořád griluje maso nebo klobásky.

  • Jana | 2. 8. 2006 08:03

    Tenhle způsob přípravy Hermelínu je naprosto skvělý.U nás doma ho všichni chtějí při každém grilování.Nenecháváme ani odležet.Dávám trochu oleje a grilovacího koření.Výborné.

  • Ilona | 9. 7. 2006 14:00

    Souhlas. Fakt dobrota. A má dieta je nenávratně v p....

  • Karel Velfl | 29. 6. 2006 13:03

    Je to prostě žrádlo !

  • Martina Veselá | 26. 5. 2006 11:24

    Na uhlí je sice lepší, ale ani pečením v troubě nic nezkazíte.

  • Anonym | 25. 5. 2006 21:40

    Chci se jenom zeptat,jestli se může grilovat v troubě?

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:23

    Naprosto dokonalé.Chtěla jsem nechat manželovi,ale měl prostě smůlu.Nezbylo.Snad někdy jindy.

  • Eva Budková | 24. 5. 2006 15:43

    Výborné. Málem jsme se o něj doma utloukli. Původně jsem grilovala jenom jeden jako slaná třešínka (na sladké nejsme) po vydatném nedělním obědě, ale po této zkušenosti budu vždy grilovat minimálně jeden na osobu.

  • Barča | 15. 5. 2006 11:34

    Jednoduché a vynikající. Hlavně manžel se mohl utlouct.

  • Pavlína | 9. 5. 2006 16:43

    Dobrý den! Já hermelín ještě rozříznu a proložím šunkou a zavařenou zeleninovou směsí Tompa. Pustí to i trochu šťávy.

  • Anonym | 30. 4. 2006 14:24

    Cca 6-8 min z každé strany. Záleží jak máte rozpálený gril. Pozná se to podle toho, že když ten zabalený balíček zmáčknete - je to měkké.

  • Vanessa M | 30. 4. 2006 02:18

    Hermelin miluju, ale mam dotaz, jak dlouho se to griluje?

  • Martina Veselá | 26. 4. 2006 14:02

    V tom alobalu. A pořádně zabalit, aby vám nevytekl

  • Vendula Strakošová | 26. 4. 2006 11:19

    Možná, že je to všem jasné, ale já bych se chtěla zeptat na jednu věc. Ten naložený hermelín grilujete i v tom alobalu nebo přímo. Díky za odpověď.

  • Airan | 24. 4. 2006 12:04

    Dekuji za dobry napad, vyzkousim hned pristi vikend. Hermelin muzeme na vsechni spusoby:-))

  • Jana | 24. 4. 2006 10:21

    Tak tohle už děláme na grilu od loňska a je to vážně lahůdka.Sýr se rozteče jen uvnitř,tvar si podrží a to koření mu dá chuť.Zkuste!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Hermelín Olej

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Couračka

Couračka

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Šumavský králík

Šumavský králík

Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách

Bylinková krůtí (nejen) stehna na…

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

64
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
25
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Další doporučené recepty:

Grilovaný banán
Grilovaný banán
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný candát na rajčatech
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný kuřecí kebab
Grilovaný kuřecí kebab
  • Recepty.cz
  • Grilovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact