Nadrobíme ořechy, zabalíme do alobalu a necháme na grilu z každé strany cca 5 minut opéct.
3
Banán po upečení rozbalíme a pokapeme (opravdu mírně) karamelovým topingem. Na ozdobu přidáme šlehačku, která se nám na banánu krásně roztopí, jelikož je banán horký.
4
Doporučuju opravdu vřele, je to skvělý dezert po grilovaném masíčku.
vynikající, děkuji... jen jsem dostala trošku vynadáno, že jsem nepřinesla víc banánů opravdu jemné, chutné - všichni to chválili... :-) :-* a pokapala jsem to tím citronem, takže vše bylo v cajku... jen bych doporučila autorovi, aby si ten receptík editoval (přidal tam tu citronovou šťávu) a dal to do popisu (ne každý čte komentáře)... :-*
Zoufalý anonym co nepokapal banán citronem.
|26. 4. 2013 18:14
No to jste připomněl brzy a opravdu viditelně...
Dagmar Peldová
|28. 5. 2008 12:28
Libore, jak je to s těma oříškama? Mají se nasypat na banán ještě před zabalením do alobalu, nebo až po upečení? V receptu je to dost nesrozumitelné.
Libor - AUTOR
|8. 12. 2007 11:25
Zapomněl jsem připomenout že banán MUSÍME pokapat citronem!!!(před grilováním)
Libor - AUTOR
|8. 12. 2007 11:25
Zapomněl jsem připomenout že banán MUSÍME pokapat citronem!!!(před grilováním)