RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
vynikající, děkuji... jen jsem dostala trošku vynadáno, že jsem nepřinesla víc banánů :D opravdu jemné, chutné - všichni to chválili... :-) :-* a pokapala jsem to tím citronem, takže vše bylo v cajku... jen bych doporučila autorovi, aby si ten receptík editoval (přidal tam tu citronovou šťávu) a dal to do popisu (ne každý čte komentáře)... :-*
No to jste připomněl brzy a opravdu viditelně...
Libore, jak je to s těma oříškama? Mají se nasypat na banán ještě před zabalením do alobalu, nebo až po upečení? V receptu je to dost nesrozumitelné.
Zapomněl jsem připomenout že banán MUSÍME pokapat citronem!!!(před grilováním)
Zapomněl jsem připomenout že banán MUSÍME pokapat citronem!!!(před grilováním)