Oživte klasickou grilovačku něčím netradičním. Ogrilovaný ananas dochucený medem můžete servírovat spolu s dalšími chody nebo jako sladkou tečku. Vy i vaši hosté si na něm jistě báječně pochutnáte.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Sela
|25. 7. 2014 21:57
Měli jsme ananas, ale ne med, takže hokus pokus.
Trochu oleje, trochu kari a čili.
Nechali jsme ho ohřát z jedné strany a když jsme ho otočily, lehce jsme potřeli tu ohřátou stranu a takhle jsme pokračovali až do zlatova.
Můžu vám říct, že jsem se nechtěl z nikým dělit ;-) takovou mňamku jsem dlouho neměl a vlastně to chutnalo všem. Podělil jsem se :-))
Sokolik Kladno
|26. 7. 2012 19:02
Musím souhlasit - V brazilském Anbiente výborná záležitos,měl jsem to tam porvé a jinak to už nechci <3 ;-)
Jana
|16. 4. 2011 08:43
Také...V brazilském Anbiente...:-)
Alena Hanusová
|22. 6. 2009 14:59
Připojuji se k petrovi! Nejvíc mi chutnal v brasilské restauraci ze všech masíček...grilovaný ananas...teda svíčková byla taky dobrá:o))
Petr Cvačka
|9. 7. 2007 17:29
Není nic chutnějšího než grilovaný ananas v brazilké restauraci.Příležitostně to zkusíme i doma.
jaghut
|21. 6. 2007 12:30
S medem je výborný, dělám ananas léta v marinádě z medu,kapky rumu a šťávy z limetky a vždy s úspěchem. Navrch trochu šlehačky, dnes spíš bílého jogurtu, nakonec snítka máty.. super
René Vodičková
|30. 5. 2007 11:02
Vyzkoušela jsem tento recept a musím říct,že opravdu dobrá příloha, ale i jako moučník. Naložila jsem k tomu jahody a vše ještě posypala/ jen trochu/ skořicí. Nemělo to chybu.
patisér.laci
|22. 3. 2007 22:07
T-bon, grilovaný ananás a jablkový drezing je momentálne hytom v hotely,kde pracujem ako šefkuchár. grilujte!
daniel Kopička
|26. 7. 2006 15:32
..potřete to Nugetou nebo Nutelou a u dětí budete za hvězdy.
Michaela Atherton
|27. 5. 2006 17:52
My grilujeme ananas obalovany, pouzivame i banany.
Barbara
|19. 7. 2005 11:58
my ananas grilujeme bez marinády, ale podáváme s bílým jogurtem (může být i nízkotučný) smíchaným s trochou medu. Všichni se po tom olizují, navíc to není tak těžké jako jiné dezerty, zvláště při grilování
Pavluška
|14. 7. 2005 16:22
Souhlasím s autorem receptu, grilovaný ananas je výborný ke grilovaným masům. Jedla jsem ho v brazilské restauraci.
Marek Kopecký
|14. 7. 2005 11:11
No zatím jsme jí vždy vylili ale nezní to jako špatný nápad :-)
VERA
|30. 6. 2005 22:29
Miluju ananas,určitě vyzkouším.Co se šťávou s medem?Přidat kapku koňaku a vypít?Už se těším!