Oživte klasickou grilovačku něčím netradičním. Ogrilovaný ananas dochucený medem můžete servírovat spolu s dalšími chody nebo jako sladkou tečku. Vy i vaši hosté si na něm jistě báječně pochutnáte.
Měli jsme ananas, ale ne med, takže hokus pokus. Trochu oleje, trochu kari a čili. Nechali jsme ho ohřát z jedné strany a když jsme ho otočily, lehce jsme potřeli tu ohřátou stranu a takhle jsme pokračovali až do zlatova. Můžu vám říct, že jsem se nechtěl z nikým dělit ;-) takovou mňamku jsem dlouho neměl a vlastně to chutnalo všem. Podělil jsem se :-))
Musím souhlasit - V brazilském Anbiente výborná záležitos,měl jsem to tam porvé a jinak to už nechci <3 ;-)
Také...V brazilském Anbiente...:-)
Připojuji se k petrovi! Nejvíc mi chutnal v brasilské restauraci ze všech masíček...grilovaný ananas...teda svíčková byla taky dobrá:o))
Není nic chutnějšího než grilovaný ananas v brazilké restauraci.Příležitostně to zkusíme i doma.
S medem je výborný, dělám ananas léta v marinádě z medu,kapky rumu a šťávy z limetky a vždy s úspěchem. Navrch trochu šlehačky, dnes spíš bílého jogurtu, nakonec snítka máty.. super
Vyzkoušela jsem tento recept a musím říct,že opravdu dobrá příloha, ale i jako moučník. Naložila jsem k tomu jahody a vše ještě posypala/ jen trochu/ skořicí. Nemělo to chybu.
T-bon, grilovaný ananás a jablkový drezing je momentálne hytom v hotely,kde pracujem ako šefkuchár. grilujte!
..potřete to Nugetou nebo Nutelou a u dětí budete za hvězdy.
My grilujeme ananas obalovany, pouzivame i banany.
my ananas grilujeme bez marinády, ale podáváme s bílým jogurtem (může být i nízkotučný) smíchaným s trochou medu. Všichni se po tom olizují, navíc to není tak těžké jako jiné dezerty, zvláště při grilování
Souhlasím s autorem receptu, grilovaný ananas je výborný ke grilovaným masům. Jedla jsem ho v brazilské restauraci.
No zatím jsme jí vždy vylili ale nezní to jako špatný nápad :-)
Miluju ananas,určitě vyzkouším.Co se šťávou s medem?Přidat kapku koňaku a vypít?Už se těším!