Koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme prolisovaný česnek a cibuli, pomletý mák a sůl. Maso nakrájíme na dlouhé tenké pásky a obalíme je v připraveném koření. Potom je pokapeme olejem a necháme alespoň 3 hodin v chladu odležet. Marinované pásky napichujeme na špejle zkrouceně jako žížaly (jako pohyb hada), a za občasného potírání máslem je ugrilujeme.
2
Podáváme s libovolnými studenými dresinky, zeleninovým salátem a pečivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|26. 6. 2007 10:46
Váhala jsem a nakonec jsem tam ten mák přidala a NEMĚLA jsem to dělat!!! Na chuti to asi moc nezměnilo a požitek z jídla byl ten tam (a to máme zdravé a udržované zuby:-)
Tereza Jarčušková
|5. 5. 2006 09:19
Skúste v tom supermarkete, teraz je široký výber korenín, mali by to tam bežne mať.
Bozena
|5. 5. 2006 09:07
Kde se da sehnat kardamon? Jsem na malem meste a mame tady jen klasicke supermarkety. Zadne specialni bylinkarny :(
Tereza Jarčušková
|18. 1. 2006 16:07
Nebojte sa, je to fajn kombinácia.
Andrea
|13. 1. 2006 12:34
vypada to dobre, jen mam strach z toho maku.
Petr Kazik
|21. 12. 2005 14:31
Tohle mi moc propomina jedno moc vyborne jidlo z jedne midle east kantyny, hned to jdu zkusit grill uz je zapnuty