Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupičková polévka s vejcem
Mlsná krůta
Losos s citronovou omáčkou
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Cuketové špízy s masem
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Hlíva s přírodním masem - minutka
Valašský Frgál
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Hovězí ptáčky s rýží
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem