Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí kostky se žampiony
Vepřové kotlety v leču
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Česneková pomazánka - Ježek
Šťavnaté kari kuře
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Dortík s pudinkovým krémem,…
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles