Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Celerový salát
Báječný jablkový koláč
Muffinky borůvkové
Pomazánka z Nivy s ořechy
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Mexická polévka Sopa Tarasca
Pečené kuřecí žaludky
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky