Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý sirup z jitrocele
Rebarborový džem s ananasem
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Ďábelský Pangasius
Palačinky snů
Houbové ragú
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Plněné rohlíky jako jednohubky
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Mexický těstovinový salát
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Třešňová marmeláda
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem