Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilované kuře
Kuře v jogurtové marinádě II.
Omáčka k těstovinám
Pečené donuty
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Thajská kuřecí polévka s houbami
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Borůvkové muffiny - rumové
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Čokoládový pudink
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem