Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety v těstíčku
Punčové kokosové řezy
Hlávkové zelí s těstovinami
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bylinková kachní prsa
Máslové řízky - sváteční
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone