Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bublanina do hrníčku
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Křenová sekaná
Sedmikráskový med s pomerančem
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Bageta se sýry - zapečená
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Dršťková polévka I.
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem