Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký těstovinový salát
Pórková polévka se slaninou
Treska paní Gunilly
Metrový dort II.
Halušky podle Daniely
Těstoviny s ricottou a pestem
Meruňková zmrzlina
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami