Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slovenská kapustnice
Bramborová pomazánka
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Vosí hnízda
Jahodové řezy V.
Sýrová polévka V.
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Cibulové vepřové - minutka
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví