Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Andělské zvony
Velikonoční beránek - fofr
Fazolky po staročesku
Nepečený moučník (dobrotka)
Mramorová bábovka vláčná
Karamelový dort
Sekaná s kuskusem
Placičky z ovesných vloček II.
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem