g
rajčata oloupaná
zbavených semínek a pokrájených
2
lžíce
limetková šťáva
Postup přípravy receptu
1
Cukety nakrájejte na tenké, delší hranolky. Posypejte je mořskou solí a nechte 20 minut stranou. Mezitím si na oleji osmažte cibuli, až bude zlatá a zkaramelizovaná, 10 až 12 minut. Hranolky cuket opláchněte od soli, osušte a na středním plameni smažte 4 až 6 minut, až zvláční a trochu se zbarví. Přidejte k cibuli spolu s rozinkami a piniovými jadérky, opepřete a nechte stranou.
Na grilovací pánvi opečte kousky kuřete potřené olejem dozlatova. Přísady na salát spolu lehce prohřejte na pánvi, osolte a opepřete. Rozdělte na talíře, přidejte cibulovou směs s cuketami a navrch rozložte na plátky pokrájené maso, zakápněte šťávou.