Mladé ogrilované cukety s bulgurem ochuceným citronovou šťávou, olivovým olejem a zelenou petrželkou, s cherry rajčátky a sýrem feta jsou skvělou lehkou večeří, podávat je můžete ale i jako přílohu třeba ke grilovanému masu.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: 5 jídel s kuskusem, která mají nápad
Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.
Plněné cukety s ementálem
Plněné cuketové květy s mátovo…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťáva z malin, jahod apod.
Dvoubarevné jablkové řezy
Bramborová pomazánka II.
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Obložená vejce
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Čokoládový dort V.
Sněhové dortíky z hrníčků
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví