Mladé ogrilované cukety s bulgurem ochuceným citronovou šťávou, olivovým olejem a zelenou petrželkou, s cherry rajčátky a sýrem feta jsou skvělou lehkou večeří, podávat je můžete ale i jako přílohu třeba ke grilovanému masu.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: 5 jídel s kuskusem, která mají nápad
Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.
Plněné cukety s ementálem
Plněné cuketové květy s mátovo…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňačka tety Vandy
Játrové knedlíčky mojí babičky
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Dušená krkovička se zeleninou
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Hovězí po burgunsku
Filet z candáta se šťouchaným…
Cibulová polévka podle Marušky
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě