Mladé ogrilované cukety s bulgurem ochuceným citronovou šťávou, olivovým olejem a zelenou petrželkou, s cherry rajčátky a sýrem feta jsou skvělou lehkou večeří, podávat je můžete ale i jako přílohu třeba ke grilovanému masu.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: 5 jídel s kuskusem, která mají nápad
Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.
Plněné cukety s ementálem
Plněné cuketové květy s mátovo…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře královny Kálí
Jahodový piškot s pudinkem
Lívance II.
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Cuketa na smetaně II.
Italská polévka Minestrone Institutu…
Citronová bábovka z pomazánkového…
Citronovo-makové muffiny
Guláš s hráškem
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi