Mladé ogrilované cukety s bulgurem ochuceným citronovou šťávou, olivovým olejem a zelenou petrželkou, s cherry rajčátky a sýrem feta jsou skvělou lehkou večeří, podávat je můžete ale i jako přílohu třeba ke grilovanému masu.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: 5 jídel s kuskusem, která mají nápad
Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.
Plněné cukety s ementálem
Plněné cuketové květy s mátovo…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vyprošťovací česnečka
Mexická polévka z naší hospody
Dýňové placičky
Italská polévka Minestrone Institutu…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Kroupový oběd (večeře)
Gratinované brambory (nejen) s…
Pórková polévka se slaninou I.
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki